Az osztály társam autista Kivételezhetnek vele a tanárok?
11. Osztályosok vagyunk és volt ma egy próba érettségi és neki nem kellett meg írnia emellettt a testvereiről másol mindent meg a fuzetéből ezért van meg neki a kettes mindenből. Kivételezhetnek vele? Megadhatjak neki a betegsége miatt mindenből a kettest?
Ui.: Informatika szakon vagyunk,tehat ez nem olyan iskola ahova ilyenek járnak
Utolsónak mondanám, hogy én meg informatikai rendszergazda 😉
A többieknek köszönöm a válaszokat. Nem tudtam ezeket. Tudom, hogy ő más, mint mi. Egyáltalán nem bántásnak szántam ezt a kérdést, csak nem tudtam, hogy milyen jogokkal rendelkeznek vagy mi féle bánásmódban részesülnek.
Ez szerintem nem kivételezés,csak biztodítják hogy ugyanannyi esélye legyen mint neked(pl egy dogában).Általában csak lejjebb viszik a ponthatárokat,vagy kihúznak feladatokat.
Fizika tanárunk úgy oldotta meg,hogy ne kelljen várnia a nekik járó többlet időre(kb 5-10 perc volt)hogy 3-4 kérdést kihúzott,de járt a pont ha tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!