Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az osztály társam autista...

Az osztály társam autista Kivételezhetnek vele a tanárok?

Figyelt kérdés

11. Osztályosok vagyunk és volt ma egy próba érettségi és neki nem kellett meg írnia emellettt a testvereiről másol mindent meg a fuzetéből ezért van meg neki a kettes mindenből. Kivételezhetnek vele? Megadhatjak neki a betegsége miatt mindenből a kettest?

Ui.: Informatika szakon vagyunk,tehat ez nem olyan iskola ahova ilyenek járnak

2018. jún. 4. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
@10 Pontosan, ha van terület, ahol sok autizmus spektrum elhelyezhető ember dolgozik, akkor az pont az informatika.
2018. jún. 4. 17:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak mondanám, hogy én meg informatikai rendszergazda 😉

A többieknek köszönöm a válaszokat. Nem tudtam ezeket. Tudom, hogy ő más, mint mi. Egyáltalán nem bántásnak szántam ezt a kérdést, csak nem tudtam, hogy milyen jogokkal rendelkeznek vagy mi féle bánásmódban részesülnek.

2018. jún. 4. 18:13
 13/13 Egret válasza:

Ez szerintem nem kivételezés,csak biztodítják hogy ugyanannyi esélye legyen mint neked(pl egy dogában).Általában csak lejjebb viszik a ponthatárokat,vagy kihúznak feladatokat.

Fizika tanárunk úgy oldotta meg,hogy ne kelljen várnia a nekik járó többlet időre(kb 5-10 perc volt)hogy 3-4 kérdést kihúzott,de járt a pont ha tudtam

2018. júl. 28. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!