Miért nem szeretnek mások?
Figyelt kérdés
Magamat nagyon jó embernek tartom, ezek mellett érzekeny vagyok és empatikus. Azt gondolom, ezek a tulajdonságaim tetteimben, szavaimban is megnyilvánulnak. Az emberek mégsem szeretnek. Jobban mondva, amíg nem ismernek meg, első ránézésre unszimpatikus, taszító vagyok. Sokszor mondták már, " amíg nem ismertelek...ezt meg ezt gondoltam rólad". (Csupa rossz). A kisbabák is így vannak velem. Sírnak, ha felveszem őket. Sok baba vesz körül, és úgy vagyok vele, nem akarok nekik rosszat azzal, hogy erőltetem a kontaktust, mert szemmel láthatóan kellemetlen nekik, így inkább nem ölelgetem őket, pedig szeretném. Ez miért lehet? Meg lehet ezt a dolgot változtatni?2018. jún. 4. 08:25
1/9 anonim válasza:
szerinted milyen a kisugárzásod?
mások gondolatait már leírtad
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya. Fenékig érő szőke hajam van, átlagos testalkatom, arcom szimmetrikus. Egy ami adottság, hogy alapból lefelé ívelő a szám. Mikor csak olyan alap mosolyom van, azt az arcom nem tükrözi, hiába érzem azt, hogy mosolygok. Ez fénykepeken látszik legjobban. A nevetés az már látványosabb. A kisbabakhoz ösztönösen úgy közelítek, hogy nevetek rájuk. Ha csúnya lennék, akkor lehet fel sem tenném itt ezt a kérdést, mert valószínű ráfognám, hogy a külsőm miatt van. Kisugárzás. Ez olyan érthetetlen számomra. Lehet egy alapból jó embernek negatív kisugárzása? Erre gondolok egyébként az én esetemben is, csak nem fér össze a fejembe a két gondolat. Segítek akinek tudok, az a tipikus átadom a helyem, felsegítem a csomagot, átkísérem a zebrán... típusú ember vagyok. Szinte mindig adok a keregető bácsiknak, néniknek. Szeretem az embereket. Mégis a negatívat sugárzom? Lehet. De,hogy változtathatnék?
2018. jún. 4. 12:22
6/9 anonim válasza:
attól, mert ilyen vagy még lehet negatív a kisugárzásod
öltözködésben milyen stílusod van?
nem lehet, hogy külsőre szigorúnak tűnsz?
7/9 nemaRendőrség válasza:
Mutass képet.
Te eléggé elfogult vagy magaddal szemben kisugárzás és kinézet terén.
Bármi lehet. Lehet hogy tényleg csak a szád, lehet fura szemöldököd stb ezer meg egy.
"Jaj, de biztos rosszra fogjátok felhasználni a képet."
Ne aktot küldj, hanem olyat amiben utcai ruhában vagy egy átlag napon
"Jaj, de mi van ha felismernek"
Miért baj az hogy fejleszteni akarsz magadon és megtudja valaki?
8/9 anonim válasza:
Engem sem szeret az emberek többsége! Viszont aki igen, az nagyon. Szerintem én csinos vagyok, de fura. Hirtelen haragú és türelmetlen. És vágom a pofakat. Most kb ennyi jutott eszembe.
9/9 anonim válasza:
JAA, Te nő vagy?!
o.O
Hát ez esetben fogalmam sincs.
A fiú lettél volna, esetleg halovány tippet tudtam volna mondani.
Lehet, túlságosan "cicababának" tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!