Mitől vagyok rákattanva mostanában a horrorfilmekre? 25N
Én is jobban szeretem a horrort/thrillert, mint a vígjátékot, pedig nekem van párom. Egyszerűen csak ez köt le jobban, nincs ezzel gond.
N/20
Nincs ezen semmi különös, nem kell összefüggéseket keresni. Én is jobban szeretem a horrort meg thrillert. Vígjátékból van ami nagyon jó azt szeretem, de a tucatvígjátékokat én sem szeretem, de ami valami újat mutat (pl. Torrente) azt meg nagyon szeretem.
Tucatvígjáték:
-Van egy álompasi vagy álomcsaj, meg egy átlagos vagy átlagon aluli pasi vagy csaj aki elégedetlen az életével...
-Az egyiknek van egy fekete barátja aki nagyon laza és menő. Meg sok egyéb klisé.
-A végén amikor a szerelmes pár egymásra talál van egy megható beszéd, ahol mindenki sír.
Én is csak a horror, thriller, max. sci-fi kategóriákat szeretem.
De a múltkor belebotlottam a Rossz Anyák c. filmbe, hát annyit röhögtem, mint már régen.
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!