Miért néznek potenciálisan hülyének az emberek!?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy mindig ezt kell tapasztalnom, már falnak megyek a degenerált mocskoktól. 21 éves fiú vagyok, és egyszerűen gyerekesnek tartanak, hol ott egyáltalán nem viselkedek úgy. Sokan feltételezik rólam, hogy meleg vagyok, mert még soha nem volt barátnőm (sokadszori probálkozás után meguntam a társkeresést)... Megkérdezik, hogy mit dolgozol? Van-e már barátnőd? Miért nincs barátnőd? Stb.. Amikor sokadszora válaszolok az 1 hetes újbóli kérdésekre, már már idegölően tudnak egyes emberek sassolni.
Kérdezem én mire fel? Azt mondják csendes vagyok, és zárkózott, de ez nem jelenti azt, hogy hülye is meg meleg is vagyok! stb. Mindenki másnak jobban adnak a szavára, mint nekem. Pedig soha semmivel nem adtam okot arra, hogy kételkedjenek bennem, az emberek. Ha csendesebb típus vagy azonnal hülyének néznek ez idegesít engem nagyon. Miért ilyen g_ci ez a világ? Miért ilyen sz_r kavaróak az emberek?
A válaszokat köszönöm!
21F
A munkahelyemen mindenki meleg és mindenki melegnek nézi a másikat...
Érted,cimbora? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!