Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is undorítóak a...

Szerintetek is undorítóak a nagyon rövid nadrágok?

Figyelt kérdés
Mármint amiből az ember combja kilátszik. Egyszerűen gusztustalan, meg azon is aki ki van sportolva... Én sosem hordok sortot, és mostanában mindenkin azt látok, hányni tudnék tőle...

2018. jún. 1. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem igazán értem ezt a felvetést. 50 fokos meleg van, meg lehet pusztulni, mit kellene felvenni ilyenkor, bundát?

Nekem vaskos és görbe lábaim vannak, ezért csak térd alá érőt veszek. Lehet, hogy valaki szerint még ezt sem kéne, de pont leszarom: senki kedvéért sem fogok megdögleni a melegben. Ha nem tetszik, akkor ne nézz oda. Egy szép lábú emberek meg abszolút jól áll. Pl. egyik exem (pasi) is ilyeneket hord állandóan, de egyszerűen annyira jó lábai vannak, hogy kár lenne őket takargatni. De ha mondjuk kövér valaki, akkor is jogában áll felvenni.

2018. jún. 1. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Én ki nem állhatom a meleget, és örömmel húzok rövidnadrágot ha tehetem :)

Nincs rossz alakom, de az se számítana semmit ha ""ronda"" lennék. A saját kényelmem érdekében veszem fel, nem azért hogy bámuljanak :)

Ha kilógna a sggem akkor nyilván nem hordanám, de a comb még belefér.

2018. jún. 1. 23:30
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem egy nadrág legyen vagy hosszú, vagy rövid. Én személy szerint az átmenetit, a halásznadrágot nem bírom, olyan, mintha kinőtték volna. Főleg nőkön, csinos fölső és hozzá ez az idétlen nadrág...Fel nem venném.

Számomra a szoknya és a ruha sokkal nőiesebb viselet.

2018. jún. 1. 23:53
 14/22 anonim ***** válasza:
46%

Veled van a baj. :D

Én tegnap is a csajokat nézegettem sokuknak fél hátsó fele kilátszott a rövidnadrágból, ha már közszemlére teszik miért ne lehetne benn gyönyörködni.

Ha meg nem tetszik, kb az arab országok valók neked, burka stb.

2018. jún. 2. 02:30
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

"Szerintem is gusztustalan férfiaknál. Belőlem is ellenszenvet vált ki.

23L"

éljen leszbosz szigete.

2018. jún. 2. 03:55
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a fiúk közül is soknak jól áll, akinek szép lábai vannak
2018. jún. 2. 06:27
 17/22 anonim ***** válasza:
71%

40 fokban burkában járjunk, bxod?!

Ha nem tetszik neked, akkor sem fogok hosszú nacit viselni, mikor lerohadok, olyan meleg van...

2018. jún. 2. 09:42
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen nadrágok. Valahogy úgy vagyok mások öltözködésével, hogy ha nem sérti a közerkölcsöt akkor semmi közöm hozzá.

Off: a kérdező mit szól majd ahhoz amit majd a strandon fog látni.

2018. jún. 2. 11:20
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Hogyan szexelsz, ha undorító neked a sok szabad bőrfelület?
2018. jún. 2. 13:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is utálom! Magas vagyok, nekem nagyon nem áll jól az ilyen nadrág. Térdnadrágot hordok, de azt is szinte lehetetlen találni, mert mindenhol ilyen szar 'shortok' vannak...
2018. jún. 2. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!