Hogy lehet azt megtanulni hogy egy embernek pókerarca legyen az életben?
Figyelt kérdés
Nekem ez nem megy, egyből kimondom amit gondolok és nem tudok hazudni se az emberek szemébe.2018. máj. 31. 18:59
1/7 anonim válasza:
Akkor maradj ilyen. Ne akarj megváltozni mások miatt
2/7 A kérdező kommentje:
Ne így nem lehet boldogulni mert könnyebben hátbaszúrnak az emberek.
2018. máj. 31. 20:27
3/7 A kérdező kommentje:
De*
2018. máj. 31. 20:27
4/7 anonim válasza:
Szerintem
1. veleszületett adottság
2. valami rossz miatt alakulhatott ki
A Férjem is ilyen. Azt gondolná az ember, hogy egy érzéketlen b*rom. Közben csak a saját dolgával foglalkozik. Ő nem szeret kitárulkozni másoknak. Közben meg egy légynek sem ártana és a 4 fal között igenis érzékeny.
5/7 anonim válasza:
Hidd el, nem járnál jól vele.
Gyerekkoromban rengeteg energiám ment el a pókerarc kifejlesztésére, akkor azt hittem, ez az "elvárás" - de utána meg az volt a baj, hogy nem tudom kimutatni az érzelmeimet. Az emberek gyakran félreértettek, nem tudták, mi bajom van, csak azt látták, hogy én mindig halálosan nyugodt vagyok, pedig legbelül áááá... Nem jó ez, hidd el. Az őszinte érzelmek sokkal nyerőbbek.
6/7 he84 válasza:
Ne akarj pókerarcot, mert több a hátránya és ráadádul ezzel magadnak is hazudsz, másoknak is! Ez hogy mást mutatsz, mint amilyen vagy, nagyon nem jó! Én is egy őszinte, szókimondó ember vagyok, mégse hazudok, nem játszom meg magam, nem ferdítek. Bár az tény, hogy vannak emberek, akik nem bírják azt, ha valaki őszinte és szókimondó. Mindez azért, mert félnek hallani az igazságot és nem tudják azt kezelni. Rosszabb esetben nem is akarják kezelni, sajnos ilyen is van. Találj olyan embereket, akik értékelik és/vagy szeretik az őszinteséget és nem hátrálnak meg tőle!
7/7 anonim válasza:
Nálam azért "alakult ki", mert a suliban kiskoromtól kezdve sokat bántottak, én pedig igyekeztem nem mutatni, hogy szomorú vagyok vagy zavar a dolog, mert akkor csak rosszabb lett volna és végül megszoktam, már nem tudom "visszacsinálni" a dolgot. Ha tehetném, akkor visszacsinálnám. Így mindenki azt gondolja, hogy bunkó vagyok, csak mert nem mosolygok, új társaságban mindig azt hiszik az emberek, hogy utálom őket, pedig egyébként semmi problémám velük, sokszor ismeretlenül is ellenségesen állnak hozzám, mert ránézésre azt hiszik, hogy flegma és bunkó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!