Miért van az hogy egyes nők szeretik kihasznàlni a férfiakat és a rendes nőket miért nem tudjàk megbecsülni a férfiak?
Figyelt kérdés
Van egy nő aki pàrommal lakik sajna egy albérletben. Elköltőzni nagyon nem akar. Tetszik neki hogy a pàrom befogadta segít rajta. Ezàltal sajna kihasznàlja anyagilag. Mondta a pàrom addig segít neki míg lesz munkàja. Lett is neki de azóta se fizet ha meg igen nem sokat és kiszurja ezzel a pàrom szemét. Pedig az albérlet felét kéne neki. Miatta nem mehetek oda mivel nem vagyok jobban a csajjal. A pàrom mondta neki fizessen többet ez nem àllapot és amennyit elkér tőle az a minimum ahhoz képest amilyen albérleti àrak vannak itt. Hàborog és hőzőng. Sajna a pàrom macskàja is miatta esett ki az ablakon a 4. Emeletről csoda hogy tulélte szegény cica. Egyedül a csaj szobàjàban nincs szunyoghàló és a csaj nem figyelt acicàra. Mikor elvitte az àllat orvoshoz mondta neki ezt is i kell fizetnie. Erre a csaj még mérgesebb lett. A sajna van egy kis gyereke de ha egy cicàra nem tud vigyàzni kérdem én egy gyerekre mégis hogyan. Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen? Hogy miért van még ott a csaj azért mert a pàrom sajna nagyon jó szívű és sajna ezt hasznàljàk ki a csaj. Hiàba mondta neki költöző el nem hajlandó menni de sajna fizetni se. Miért képesek ilyet tenni egyes nők a jó emberekkel? Én sokkal rendesen vagyok mert mindig segitettem a pàromnak. Erre még sajna engem nem akar megbecsülni mondvàn túl érzékeny vagyok. Kérdem én miért nem tudjàk a férfiak értékelni a rendes nőket? Az a baj ez miatt a nő miatt sokat veszekszünk a pàrommal ami színtén rànyomja a bélyegét a kapcsolatunk ra.2018. máj. 31. 06:52
11/14 anonim válasza:
Nekem van erre egy megoldásom, amiből minden eldőlhet végleg:
Odamész, bekopogsz, beenged. Fogod a nő holmijait és kib**zod a lakás elé lazán, akár a szeme láttára minél indulatosabban és gyorsabban. Aztán ha neked támadna a nő, akkor leküldesz neki két pofont és elküldöd a k**va anyjába. Kijelented, hogy mostantól te laksz itt.
Ez a szélsőséges viselkedés felszínre hozza mindazt, ami most számodra láthatatlan. Ezt garantálom. ;)
12/14 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy mindenki a sexxel jön de a pàrom nem dugja a csajt sőt a csajnak sem kell mint pasi ezt tudom làtom. A csajnak van gyereke ahogy a pàromnak is az előző kapcsolatàból. Viszont a csajnak úgy van gyereke hogy nem érdekelte ki a gyerek apja mondvàn neki gyerek kell
2018. máj. 31. 23:27
13/14 anonim válasza:
Dikk te gyász hát ide jövű panaszkodnie? És mi va ha van egy gyerekem és nem tudom ki az apja more? Az urad bő nyállal szereti és közben ha kicsit karcolom a fogammal dicsak. Aztán szépen legyé el nekem mert lenyúlom az uradat.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodom csak kérdést tettem fel
2018. jún. 1. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!