Szoktad ezt magadtól kérdezni?
Nem értem nekem annyira hosszúnak tünnek a napok és unalmasak...nem értem unok mindent de tényleg MINDENT.
Megnézem az embereket őket is unom. Elmennek dolgozni haza mennek, holnap megint ugyanez dögunalom az egész.
Azt nem értem hogyha csak ennyi a lényege az életnek nagyvonalakban.
-dolgozz
-alapits családod
meg egy csomó szarság az miért olyan nagy cucc?
A család alapitás még nekem sem volt meg sajnos.....vagy szerencsére fogalamam nincs, de nem értem.
Egyszerre akarok mindent, olyan kis dolgoknak tünnek ezek és mégsem akar menni nem értem.
ÉS UNOM!!
nem depis unom hanem unom, érzelmileg is üres vagyok mi értelme ennek az egésznek ?
te nem szoktad megkérdezni magadtól? :D
Én a fél életem kórházba töltöttem,családom nem igen lesz. Én is unok sok mindent. Ez van..ilyen az élet..szar.
19L
Az életnek önmagában nincs értelme, csak az, amit az ember ad neki. A többségnek nincsenek nagy álmai, ezért a munka&család a legáltalánosabb cél, de neked lehet akár az is, hogy megmássz minden egyes hegyet a világon.
Viszont a munka és család is csak elméletben unalmasak. Munka takarhat bármit mekis burgersütőtől vándorcirkuszi késdobálóig, szóval a saját döntéseid határozzák meg, hogy mennyire fogsz unatkozni. A családalapítás meg szintén elég rugalmas fogalom; ha egy nyakkendős férfi és egy szoknyás nő a 3 középen elválasztott hajú gyerekükkel jut eszedbe a családról, akkor az nyilván unalmas, de család lehet 2 ember is: te és életed szerelme.
Szerintem ez egy jó tanács neked is, Kérdező, és az emberek többségének is: élj ingergazdag életet. Próbálj ki új dolgokat, tanulj örökké, de ne kényszerből, hanem azért, mert érdekel a téma (még ha nem is lesz haszna a megszerzett tudásnak az életedben) és ismerkedj új emberekkel. Sokan lesznek depressziósak, ha az életük monotonná válik, de ha a szabadidődet kreatívan és izgalmasan töltöd el, olyan emberek társaságában, akik nem elnyomnak, hanem felemelnek, akkor, legyen bármilyen munkád, vagy családod nem fogod unni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!