Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet hogy a legjobban...

Hogy lehet hogy a legjobban az emberekkel foglalkozó szakmák ölik ki az empátiát az emberekből?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytársam mentősnek állt. Anno nagyon empatikus, segítőkész volt, egyértelmű volt hogy emberekkel kell foglalkoznia. Aztán így is alakult, eltelt 8 év és most...

Teljesen az ellentéte önmagának. Látszik hogy már nem élvezi amit csinál és elmondása szerint ennek két oka van: az emberek hozzáállása és a munkakörülmények, mármint fizetés, szakszervezet, jogok, stb szempontjából.

De miért ezek a szakmák a leginkább ilyenek?

2018. máj. 29. 00:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: Igen,elvártam volna ha már barátok vagyunk.Meg amikben ők nem adták meg a tiszetletet abban megadtam.Erőszakos nem voltam,azt nem gondolom,hogy ne lettem volna őszinte legfeljebb nem adtam hangot az érzéseimnek,nem reagáltam le időben a dolgokat.
2018. máj. 29. 13:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert jobban megismerik az embereket, mint szeretnék, és csalódnak bennük. Anyám pedagógus, ő is tud dolgokat mesélni.
2018. máj. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!