Ti megijednétek vagy örülnétek ha egy nő több nyelven beszélne és több diplomája lenne? Hogyan állnak egy ilyen nőhöz a férfiak?
"Ti megijednétek vagy örülnétek ha egy nő több nyelven beszélne és több diplomája lenne?" Ugyan, miért kellene megijedni? A diploma nem az a fajta állat, amiből csapatban előtörne az agresszió. Ha a nő több nyelven beszélne, az viszont ijesztő lehet ám, főleg, ha egyszerre beszél több nyelven. Ebben az esetben lehet, sérült nála valamely magasabb rendű agyi funkció.
"Hogyan állnak egy ilyen nőhöz a férfiak?" Magam nem tartom a személyiség értékmérőjének a felsőfokú végzettséget. Dolgoztam olyan helyen, ahol a "diplomás ember" a hozzá nem értő/jó akaratú hülye/tapasztalatlan okoskodó szinonímája volt. Konkrétan az én példaképeimnek (Jézus, a Mikulás, és van Gogh) egyiküknek sem volt diplomája, mégis maradandót alkottak.
Természetesen a magasabb végzettség ad bizonyos előnyöket a társadalmi uborkafára mászásban, ez tény. Viszont nem mindenkinek az a célja, hogy ezen az uborkafán feljebb jusson. Úgy vettem észre, akik vmiféle versenynek tekintik az életet, azoknak fontos. Pedig együttműködéssel több nyertes lehetne akár társadalmi szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!