Miért vannak ennyire bezárkózott emberek?
Mert taszít a tömeg, lökdösődés, harsánykodás - az ordító gyerekekről ne is beszéljünk.
Sokkal jobban szeretek meló után kiülni pl. a teraszra egy könyvvel, vagy bemenni a konyhába és sütni valamit.
Írni pár fejezetet az útikönyvhöz, esetleg csak filmnézés közben sörözgetni.
Nem szeretem az embereket, nem érdekelnek a nyűgjeik - mert sokan imádnak a semmiről is órákat panaszkodni -, gyűlölök koncertre járni, meg ingyenes programra, ahol kismillióan vannak, és pontosan nulla értelmes dolog történik közben.
6-8-as, ez hülyeség... akinek vAN igénye, az elmegy társasággal és nem a net előtt döglik.
Akinek meg nincs, annak akkor sem lenne, ha beszüntetnék a fészt meg gyk-t, internetet az egész világon.
Maximum könyveket olvasna, írna, rádiót hallgatna, stb.
ÉS egyébként is, teljesen más ISMERŐSÖKKEL 5-6-an bográcsozni, meg kimenni egy parkba, ahol száz vadidegen idióta lófrál körülötted.
Ja, persze... ha beszüntetnék a netet, a fiatalabb generáció fele öngyilkos is lenne rögtön, mert nem tud helyette akternatívát.
Igen, régen is voltak visszahúzódóbb emberek, de nem ilyen mértékben. Nagyjából fordított volt az arány.
Én 1970-ben születtem, 12 éves koromig városban éltem, utána falun, és nagyon jól emlékszem, hogy milyen élet volt kb. 2000-ig. Én kulcsos gyerek voltam, és tele volt minden gyerekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel, és sötétben kellett bekönyörögni minden nap. Bicikliztünk, ficiztunk, vagy épp a tóparton békákat fogtunk, vagy volt egy fickó, aki rendszeresen lejárt gitározni, énekelni, és vele töltöttük az időt. A ház előtti padokon mindig ültek emberek, és ment a szomszédolás, jókat beszélgettek, a hosszú téli estéken kártyáztak. Szinte nem volt olyan nap, hogy ne jött volna valaki, vagy mi nem mentünk volna valahohva. Fiatalon is mindig bandáztunk. Motoroztunk a környékbeli erdőkben, lejártunk egy kis csatornához fürdőzni, horgászni, téli estéken fácánoztunk, 1 percet nem unatkoztunk. Ma már senki nem akar hosszabb időt tölteni másokkal, csak siet A-ból B-be, aztán majd fészen írnak egymásnak. Ez az élet. Már a nyaralás se élmény, csak az, ha megoszthatja a nyaraláson készült képeket, és kap 150 lájkot.
Ma meg bámulják a telefont, mint a sült hal, már halálra unja magát, mert 2 perce nem írt neki senki, de eszébe nem jutna, hogy létezik azonkívül más lehetőség is.
Mert ilyen a természetem, csak nagyon ritkán mozdulok ki szórakozás miatt. Nekem az a kellemes, ha olvasgatok itthon, kiülök a teraszra és csendben elmélkedek. A sok hülye ember csak felhúzza az agyam az utcán, tisztelet a kivételnek.
N/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!