Miért vannak ennyire bezárkózott emberek?
Az internet az oka.
Amíg nem volt pc, okostelefon, internet, addig mindenki kint volt, összejártak az emberek, vagy elfoglalták magukat valamivel. Fociztak, motoroztak, kártyáztak, bográcsoztak, horgásztak, kertészkedtek. Ma már a játékok és a közösségi oldalak rabjai. Nem is kíváncsiak élőben senkire, jól elvannak a szobáikban, csak fészbuk legyen. Már családban sem szokás együtt tölteni az időt.
De kell, mert igaza van. Az okostelefon teljesen meghülyíti az embereket. Én is virtuálisban éltem eddig főként, nem volt lehetőségem még "kitörni". És nem csak rajtam múlik, a velem egykorúakon is.
Kivel lehetne még így jót beszélgetni? Némelyik már a zebrán is úgy megy át, hogy a telefont bámulja, szét se néz. Aki vezet, lámpánál, de még vezetés közben is azt nyomkodja!!! Komolyan, annyira feldühít, hogy ennyire el lehet hülyíteni embereket. Annyira függők, hogy nem bírnak és akarnak egy dologra koncentrálni.
Ki élvezi még rajtam kívül a tájat vonatozás közben, ahelyett, hogy chatelnék? Szerintem 100-ból 2-en, és az idősek, akik már a kijelzőt nem látnák. Szánalmas és szomorú egyben.
Komolyan magyarazd mar el hogy lehet igy elni hogy masok szarnak hitt eleten agonizalunk.
Magyarazd mar el tenyleg! :D
Ha meg picsog az illeto akkor nincs annyi ember ismereted hogy levezesd miert csinalja?
Akkor meg TANULJ, figyeld az embert. Vagy egyszerubb: “ismerd meg onmagad es altala masokat is megismersz.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!