Bátyám barátnője folyamatosan engedi a vizet, miközben wc-n van?
El akarja nyomni a pisilés hangját? Vagy mi?
2-3 percig csak folyik a víz a semmibe, úgy hogy annyit ér el vele, hogy tudom, hogy nem csak kezet mosni ment be a fürdőbe.
Szóval amúgy csak az ajtó hangra figyelnék fel, és nem érdekel igazán, hogy ki mit csinál, de így meg egyértelműen tudom, hogy wc-zik, és pont az ellenkezőjét éri el annak, mint amit szeretne.
(Már ha egyáltalán jó irányba tapogatózok a céljait illetően)
Miért csinálja ezt? Más is csinálja ezt?
Rákérdezzek a bátyámnál? Eléggé környezettudatosak vagyunk, bár gondolom ő is tudja ezt a szokását. Ami így még furább, mert már azt sem szeretjük, ha feleslegesen akár 10 másodpercig folyik a víz.
Én akkor csináltam ezt, mikor lakótársam a palijával romantikusan reggelizgetett a nappaliban (ahonnan a wc is nyílik), de nekem meg eszméletlenül kellett kakilni és ráadásul nem éppen halkan szoktam megoldani a feladatot, szóval vagy zenét tettem be a telefonomról, vagy a vizet folyattam.
Aztán a sokadik alkalommal már úgy voltam vele, hogy nehogymá' ne szarhassak egy jót a saját otthonomban, és felhagytam ezzel a szokással. Ők meg a nappaliban reggelizéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!