Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Havonta többször 600 forintos...

Havonta többször 600 forintos kávét venni az luxus? Kb.6 alkalom / hónap.

Figyelt kérdés

Mindig azzal nyugtatom magam, hogy mivel nem dohányzok, ennyi simán belefér. Vagy emiatt már pazarló lennék?

Másképp szoktam gyűjteni ha akarok, pl a ruhaigényem az alacsony, és vagy csak 1-2 darabot veszek, vagy semmit.

2018. máj. 24. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy gyűjt/nem gyűjt, spórol/nem spórol, él/nem él, ahogyan akar. Sokan mindig csak magyaráznak, kifogás keresnek, hogy mit, miért, hogyan tesz, mert az szerinte úgy jó.
2018. máj. 25. 06:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lopod a kávét akkor mit zavar, hogy mit gondol más? Én RayBan-t vettem 70-ért, kinek mi köze hozzá?
2018. máj. 25. 07:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írják, mindenki azt csinál a pénzével amit akar, azért keresi.

Belegondolok én mennyi mindenre költök. Időnként dolgokat veszek amire utólag kiderül, semmi szükségem, energiaital, kóla, pizza rendelés, gyors kaja, egyebek.

Régen míg "csóró" egyetemista voltam és a megélhetés volt a tét, addig sajnáltam egy jó sörözést is, mert miért fizessek 500 forintot egy sörért, ha az Auchanban van 150-ért Borsodi. Manapság meg munka után jobban esik beülni 1-2 haverral és enni-inni amit akarunk.

2018. máj. 25. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Így van, ah cigiznél akkor napi 1000 forintod elmenne.
2018. máj. 25. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig vettem naponta az 500 forintos kávékat. Éppenséggel belefért, de hatalmas pazarlásnak éreztem, ezért elszoktam róla, megfőztem otthon, vagy kibírtam hazáig. Szerintem ezeken az apróságokon lehet igazán spórolni. Nem veszed meg azt a kávét, nem veszed meg az 50. felesleges fölsőt, és így tovább
2018. máj. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!