Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A négy fal között törvényszerű...

A négy fal között törvényszerűen bekattan az ember?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy szobában, házban kellett huzamosabb ideig lennetek?
2018. máj. 21. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Én bírom a négy fal közti semmittevést.
2018. máj. 21. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha teljesen egyedül vagy egész nap és nem tudod elfoglalni magad valami értelmessel, úgy bele lehet őrülni. Pl. én érettségi után vagyok, vagyis egy hónappal korábban kezdődött el a "nyári szünet", mert nem kell már bejárnom, de tanulok, olvasok, zenét hallgatok, netezek, mindig csinálok valamit, hogy ne kelljen agyalnom azon, hogy egyedül vagyok. Sajnos nem igazán szeretek kimozdulni, így nagyon jó, amikor hazaérnek a szüleim és a párom a munkahelyről és van kivel beszélgetni.
2018. máj. 22. 09:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén én otthon, a 4 fal között érzem a legjobban magam. Tudom, hogy ott biztonságban vagyok és normális esetben semmi váratlan, feszültségkeltő szituáció nem történhet. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem szeretek kimozdulni, mert a családommal imádok kirándulni, jönni-menni, de idegenek társaságában elkezdek szorongani, ezért gyakran inkább elkerülöm az embereket. 17/L
2018. máj. 22. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze, és én mondom, hogy kell a változatosság. Egy nagyobb kertes ház, ezt már meg tudja adni.

De ha nagyon sokáig nem érintkezel senki mással (mondjuk a családdal ha van), vagy ilyen ingerszegény környezetben tartózkodsz sokáig, depressziós jellegű tüneteket tud produkálni az ember, ami azonnal elmúlik ha kimozdulsz és vagy jössz mész. Tehát érzed, hogy ÉLSZ! :)

2018. máj. 22. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Született magányos farkas vagyok, nem okoz traumát az egyedüllét, volt időm hozzászokni.
2018. máj. 22. 18:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem, egyáltalán nem törvényszerű. Nem egyformák az emberek. Van aki pár napot sem bírna ki y "négy fal közé zárva", muszáj neki emberekkel tslálkozni, beszélgetni. Más meg hosszabb ideig is megvsn magában.
2018. máj. 22. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!