Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne érezzem magam ezek...

Hogy ne érezzem magam ezek után selejtnek?

Figyelt kérdés
Adott egy srác, aki soha nem vette komolyan a nőket. Megkedveltem, megszerettem, majd közölte, hogy nem akar velem lenni, mert szeretem őt, és ő nem akar szerelmet, csak kell neki egy nő, hogy ne unatkozzon, ezért más lánnyal kezdett el kavarni, aki ugyanúgy, mint ő ilyen barátság extrákkal kapcsolatot akar. Érzem, hogy érzelmileg teljesen rámegyek erre, ugyanakkor úgy érzem már, hogy tényleg nincs igaz szerelem, mindenki csak játszadozik a másikkal, és semmi belső értél nem fontos már, csak az, hogy minél ri.bancosabb egy csaj.
2018. máj. 21. 07:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindig vicces ez a tudom hogy csak dugni akar de azt hittem velem más lesz téma.
2018. máj. 21. 10:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem érdekelt volna, ha nem vesz komolyan, csak barátság extrákkal kapcsolatunk lett volna, nem akartam volna, hogy megváltozzon, vagy elvegyen feleségül, csak szerettem volna, ha együtt vagyunk.
2018. máj. 21. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Külső szemlélőként három szemrehányó kérdésem lenne:

1. Mi alapján feltételezted hogy nem így lesz?

2. Ha volt annyira "becsületes" hogy nem mondta azt hogy így meg úgy szeret, akkor mi alapján várod el hogy kitartson melletted?

3. Miért ri.bancozol le másik lányokat akik igazából ugyanolyanok mint te?

"Hogy ne érezzem magam ezek után selejtnek?"

Ne menj bele ilyenbe többet.

2018. máj. 21. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem játszadozott veled, csak nem tudta, hogy te komoly kapcsolatot akarsz. A másik lánnyal meg aztán főleg nem játszadozik (olyan értelemben, ahogyan te értetted a játszadozást).
2018. aug. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!