Nekem régen voltak yugioh kártyáim de eladtam öket és már nagyon megbántam, más is járt már igy?
Én a sötét varázslókat gűjtöttem, elég nagy becsben tartottam őket, sosem játszottam velük, mert 10 évesen is tudtam már, hogy milyek sokat ér egy-egy ritka fajta sötét varázsló. Aztán ahogy most a kérdésed miatt keresgéltem, rájöttem, hogy nincsenek már meg. Elég szomorú. Viszont a kék sárkányos paklim még meg van, viszont azt rommá játszottam, így nem sokat érnek.
Lol, most utána olvastam, mindjárt sírok, hiába volt ultra ritka sötét varázslóm, egyes kékszeműek 100 dollárokat is megérnek valakinek.
Régen én is játszottam a testvéreimmel, a paklim szinte csak sárkányokból állt. Viszont egyszer nagy örjöngés kerekedett abból, hogy az öcsém csalni próbált, a szüleim pedig megpróbálták elvenni a kártyákat, hogy ne veszekedjünk. Én pedig a dührohamom közepedte inkább összetéptem az egész paklit, minthogy az elvegyék.
Azóta rengetegszer gondoltam vissza, hogy milyen hülye voltam akkor. Mostanában elkezdtem piacolni és a makettek és a jóskártyák mellett a yugioh-ra is vadászom. Igaz, azt nem magamnak gyűjtöm, hanem ha összegyűlik egy pár száz darab, akkor öcsém azt kapja karácsonyra vagy szülinapra.
Egyébként sose tudtam igazából a szabályokat :D
De nagyon jól szórakoztunk vele, rengetek kártyám van még belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!