Lányok. Mi volt a legfájdalmasabb, amit a külsőtökre mondtak és mit tettetek olyankor? Sikerült túllenni rajta? Hogyan?
Nekem: pl. antinő, bottal sem piszkálnám, haláli ronda..vagy utoljára: amikor beléptem egy helyre épp egy másik nő után, akit egy csomo férfi stírőlt, majd amikor én tűntem fel a bejáratnál elkezdtek röhögni és azt mondta az egyik h ez a reakció a legjobb "erre", mármint rám:( ...
Ezt az utolsót pl még nem dolgoztam fel:( ....Sajnos az egész fejformám elég béna es ezért kapom ezeket:(
Engem a visszaélések bántottak mélyen.
Amikor párkapcsolatban aláznak. Szoval olyantol kapni akit szeretsz es akit viszontszeretet várnál. Nem is a szavak hanem hogy olyan mondja aki joformán a mindened.
Tipikus amikor a bajukat nem mondják el, nem állnak eléd a szakitassal, hanem kicsinálnak hogy inkabb te szakits es játszhassák a martir otthagyott felet hogy ők bezzeg milyen korrekt es kitartok.
Pl ha elmondtam valami félelmem, pl anya anno mindif beallt az ajtoba es ugy ordibalt velem hogy ne tudjak elmenekulni, ugyanezt eljatszotta ő is, ha elmondtam szerintem mi a legocsmányabb sértés, direkt azt vágták késobb a képembe, vagy ha elmeséltem miket tartok a legszebb pillanatainknak amikor összejöttünk, akkor annak elveszik a varázsát pl az egész egy vicc volt, röhej volt.
Nem tudom magam tultenni, mai napig bánattal tölt el az, hogy annyit sem érdemeltem meg, hogy mindezek helyett inkabb egyenesen elém álljanak hogy figyu szakitsunk, mert van egy harmadik vagy akármi? Volt aki ugy lépett le hogy megcsalassal megvádolt, es mindenki bevette, a családja, haveri kör, de még az én apám is engem nézett r.binek, hogy én csesztem el egy jofej rendes srácot, miközben az a jofej rendes srác 4 szemközt gunyolt is nemegyszer, irigykedett is,kötözködött is, csak én voltam a vak szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!