Miért van az, hogy a mai lányok sokkal vékonyabbak akarnak lenni, mint mondjuk a 20 évvel ezelőtti, ugyanolyan idős lányok? Ez a divat?
Ideàlis a súlya pont jó.
Tuti gyönyörû lány,max edzenie kellene,hogy feszesebb legyen meg hus zoldseget egyen.
Igen ahogy utolsó mondja.
Te vagy elhízva kérdezõ neked max 55 kilónak kellene lenned.
Hát én 161 cm vagyok és 43 kg, de azért, mert akárhogy próbálok, nem tudok hízni.
Az osztályomban még jópár lány van így, látni kéne, mikor esszük a szalonnát, meg a kolbászt:D
Biztos van, aki divatból csinálja, de sokan vagyunk, akik nem, és még csak annyi segútség sem áll a rendelkezésünkre, mint a fogyni vágyóknak. Fogyókúrás reklámmal minden tele van, hízókúrára rákeresve kapsz pár oldalt, ami kimásolta az elötte lévőn írtakat, még csak át sincs fogalmazva.
A ruhavásárlassal meg végképp nem értek egyet.
A nadrágaim vagy derékban és a combomon jók, de ez esetben kb a 10 centivel rövidebb, mint kéne, vagy hosszra ugyan jó, de lóg rajtam és lecsúszik.
Jobb esetben jók rám az s/xs méretű cuccok, rosszabban kényszerből veszem meg, mert azért kell valamit hordani.
Elismerem, hogy a telt nőknek sem kedvez, ami ma van, de a vékonyaknak sem. Ha valaki sovány, azt nyugodtan lehet szidni, fordított esetben felháborító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!