Miért van az, hogy a mai lányok sokkal vékonyabbak akarnak lenni, mint mondjuk a 20 évvel ezelőtti, ugyanolyan idős lányok? Ez a divat?
Figyelt kérdés
Komolyan. Amikor én fiatal voltam, ha egy 170 centis lány 60-65 kiló volt, az teljesen normális volt. (90-es évek). Ma meg vagy 10 kilóval mindegyikük kevesebb akar lenni. Nézem ma az utcán a fiatal lányokat, és mind olyan vékony, mint régebben max 1-2 volt az egész ismerettségi körömben. Miért csinálják ezt?2018. máj. 12. 20:43
21/36 anonim válasza:
Mert a miniszoknya az a csinos nõkhöz tartozik hozzà.
22/36 anonim válasza:
Ízlés dolga. Az a baj, hogy ha felesleg van az emberen, már nem olyan feszes a teste. Én utálom a hurkákat, na. Örülök, hogy 50 kg vagyok. Fiatalság kultusz van. Asszony test, rezgő hájjal öreges.
23/36 anonim válasza:
A férfiaknak a duci nők tetszenek, főleg az idősebb korosztálynak. Egészen addig míg kimennek a strandra.
24/36 anonim válasza:
Kérdező! A 170 cm-hez akkor lehet szép a 60-65 kg, ha körteformájú nőről beszélünk, darázsderékkal, lapos hassal. Viszont aki hasra hízós, ott már ehhez a magassághoz ekkora testsúlynál nagy hordó has társul. Na az elég csúnya
25/36 anonim válasza:
,,Egészen addig míg kimennek a strandra."
Pontosan így van,plusz ha elkezd a férfi pénzt is keresni lesz egy vonzó élete,ne adj isten ki is gyúrja magàt akkor a duci megy szépen a levesbe vagy orrba szàjba lesz csalva.
26/36 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem a duciságról szól. Az M-es méret nem duci! A lányok xs-es és gyerekosztályos ruhákban járnak 16 évesen. Ez azért nem normális. A soványság az egyetlen divat, nem is a kidolgozott, izmos test. Én kajakoztam 15 évig, ott egy lány se volt 65 kiló alatt, pedig egy deka háj se volt rajtunk.
2018. máj. 15. 08:32
27/36 anonim válasza:
Szerinted kérdező nem duci, szerintem meg igen, tehát ízlés dolga. Én mindig is 50 kg voltam és szeretném is, hogy ez így maradjon. Mindent felvehetek, nem fodrozódik zsírpárnácska, nem feszengek a strandon. A többi lány is gondolom valami hasonló okból, mert hiába mondod, hogy nem duci, mégis méregeted a vékony lányokat, ergó zavar téged ez a dolog. Hidd el, hogy a vékony lányokat nem foglalkoztatja az, hogy akinek feleslege van, miért nem adja le.
28/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, félreértesz. 40 éves vagyok, és próbálom megfejteni a 15 éves unokahúgom motívációját. Csontsovány, nem eszik, állandóan fogyózni akar, és nem értem, hogy miért.
2018. máj. 16. 10:06
29/36 anonim válasza:
Kérdező, mennyi kg az a csontsovány? Nem csak Te gondolod annak?
30/36 anonim válasza:
Kérdező, most valójában mi a problémád? Az, hogy egészségtelen vékonynak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!