Miért baj az, ha valaki nem szeret sportolni?
Utálom az összes sportot, ami a világon van. Nyilván nem próbáltam ki az összeset, de már több dolggal is próbálkoztam, mert "sportolni kell"...olyanokat is, amiket mindig ajánlgatnak, hogy "ez jó, mert izgalmas, élvezetes, jó móka" stb., pl. röplabda, kosárlabda stb., tehát csapatsportok, és monotonabb dolgokkal is próbálkoztam pl. futás, úszás, torna stb.. Egytől egyig gyűlöltem az összeset, őszintén, szívből és már előtte ki voltam készülve, hogy menni kell, nem akarom, hagyom a francba stb., mikor ott voltam, akkor is végig azon járt az eszem, hogy mikor mehetek már haza és soha többet nem jövök vissza. Utálom, egyszerűen utálom. Nekem ez csak szenvedés, amitől inkább megkímélem magam.
Szóval én nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, főleg úgy, hogy ezer és ezer olyan dolog van, amivel szívesebben foglalkozok és szintén időt igényelnek pl. imádok tanulni, van hobbim, szeretek olvasni és sorozatokat nézni stb., nekem ez így tökéletes. Minek sanyargatnám magamat, ha nem muszáj? Én ezt felvállalom, hogy így gondolkodom, így érzek, de már zavar, hogy ilyenkor úgy néznek rám az emberek, mint a véres rongyra...elkezdik, hogy "mi az, hogy nem sportolsz? az kell, én is imádom, teljesen kikapcsol, felszabadít, elgondolkodat, motivál, stb., stb....." és ajánlgatják, hogy mit próbáljak ki. Elegem van belőle és nem értem, hogy miért nem lehet ezt megérteni, hogy vannak olyanok is, akik nem szeretnek sportolni. Most akkor én is kezdjek el bacxogatni másokat, hogy miért nem szeretnek olvasni? Nem tök mindegy?
# 14 Ne eröltesd ezt.
Kérdezőnek pedig az a válaszom hogy kicsit túlpörgöd a témát a válaszaidból is látszik hogy frusztrált vagy mintha csak veszekedni akarnál.
Nem akarsz sportolni.Oké akkor nem.
Ennyi nem kell túlpörögni :D
Én sem szeretek, nem is szoktam, mondjuk szerencsére engem békén hagynak vele.
Ettől még nem vagyok túlsúlyos, sőt...
Egyedül úszni szeretek, de csak alkalomadtán, nem rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!