Miért ilyenek a szomszédaim?
Itt lakik kb 4 éve egy házaspár,és már amikor ide költöztek jóban voltam a kisfiukkal,aki még kicsi volt nagyon,most 7 éves és én nagyon szeretem a gyerekeket,lehet a jövőben ovónő szeretnék lenni.
Mindíg mikor átmegyek hozzájuk játszani,látom hogy a szülei már 10 perc után haza küldenének,a kisfiú sírt is mikor kisebb volt hogy haza kell mennem,jó gondolom mert még kicsi volt,de 15-30 percet lehetek náluk maximum,mert utána be küldik a kisfiút.Nem értem hogy a gyerekeket miért nem hagyják hogyjátszanak meg kint legyenek a levegőn,nem tudom hogy bírják ki hogy majdnem egész nap csak a lakásban vannak még a jó időben is amikor otthon vannak.
A kisfiútól megkérdeztem,hogy mondtak-e valamit a szülei rólam,és azt mondta hogy igen,hogy elég volt belőlem,stb.
Nem értem,semmi rosszat nem mondok a gyereknek,nem beszélek előtte csúnyán,általában focizni szoktunk,mindíg,vagy valami labda játékot játszunk.
Engem ez nagyon fel bosszant és szeretném valahogy megbeszélni velük,vagy nem tudom,szerintetek?
Köszönni is mindíg én köszönök előre,zárkózottak,nem nagyon kommunikálnak a szomszédokkal.De úgy "tiltják" a gyereket,hogy közben jobb lenne ha inkább kint lehetne mint hogy bent nem tudom mit csinál,tv-zik jó mostmár tanul is..De mindíg is így volt.
Mi a véleményetek erről?
De, rájuk mászol.
Az, hogy egy elsős! mit akar, ez esetben piszkosul nem lényeges, mert a szülőket! zavarja az, hogy átmész.
Szerinted miért küldenek haza?
Nem veszed észre, hogy tolakodóan viselkedsz? Ez elég nagy baj.
Bár a szülők is gyökerek, a helyükben sunnyogás helyett nyíltan közölném, hogy nm jöhetsz át, pont.
Tudod, nem elég, hogy van egy gyerekük, emellett, ha ott vagy, rád is figyelniük kell, és bármi történik veled, ŐK a felelősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!