Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kételkedtek mindig...

Miért kételkedtek mindig mindenkiben? Bővebben lent. 👇

Figyelt kérdés

Ha pl azt írnám,hogy én vagyok Dósa Fanni (nem vagyok😊) akkor mi az ,ami miatt nem hinnétek el?

-Ő is ember (vagy valami olyasmi) szóval lehetne ezen az oldalon.

-Szokott járni Anotalkra (aki nemismeri az oldalt írja be Google-be) ilyen elven itt is lehetne.

Szóval mi az ,ami miatt kételkednétek abban ,hogy én ő (vagy bárki más,őt/azt csak példának hoztam fel) vagyok?

Miért kell egyből arra gondolni,hogy aki aztmondja magáról ,hogy egy ismert(/köznép által gyűlölt) személy az hazudik? Lehet,hogy véletlenül belefuttok valakibe ,akit egyébként kedveltek ,de ti elkülditek a ku®va anyjába azért ,mert azthiszitek trollkodik...

2018. máj. 6. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ide pl senki nem írja ki a teljes nevét, nem mellesleg pont egy ismertebb ember neve kerülne fel... innen már erősen sejthető, hogy kamu.
2018. máj. 6. 22:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem csak konkrétan erre az oldalra gondoltam... De mit értünk ismertebb ember neve alatt? Ottvan Nagy Ervin (színész) , neki is eléggé "tömeg" neve van,bárki regisztrálhat ide ezzel a névvel. Vagy Varga Richárd (régebben volt "menő" gyerek) neki sincs különösebben egyedi neve... Volt már rá példa ,hogy egy lány válaszolt egy kérdésre ,úgy ,hogy kintvolt a neve és utána az egész válasz szekció arról szólt ,hogy miért kamu névvel regisztrált,csak mert egy "netcelebet" is úgy hívtak...
2018. máj. 6. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Az oldal anonim. Ha úgy írod alá a kérdésed, hogy Kovács Noémi vagy Bercsegpusztáról és látszik, hogy amúgy képben vagy a világ dolgaival, akkor nem hiszem el, hogy lennél olyan hülye, hogy névvel teregeted ki a szennyesed egy nyilvános oldalon.

Amennyiben úgy írod ki a kérdést, hogy Kovács Noémi vagy Bercsegpusztáról és ismerkedni akarsz esetleg véleményt kérni, szintén nem hiszem el, mert erre vannak jóval alkalmasabb weboldalak is, amikre sokkal könnyebb rábukkanni.

Na ez ismertebb emberre hatványozottan igaz. Ha az ötödik privát levelet váltom veled, már-már szóba kerül másféle kontakt, úgy feded fel hogy te vagy Dósa Fanni - ki a bánat az egyébként? xD -, akkor talán elhiszem. Ha eleve így kezded, akkor vagy trollnak nézlek, vagy retardáltnak. Utóbbi esetben szerencsére nem áll fent az az eset, hogy kedvellek :)

2018. máj. 6. 22:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Dósa Fanni - Abból lett híres ,hogy videókat töltött fel ,amikben mindenkit leszólt. Ilyenből nagyonsok van,csak ő volt olyan "szerencsés" hogy a sok aberrált megosztogatta a videóit. Aztán volt valami balhéja Pintér Natival aki (szerintem) szintén nem tett semmi hasznosat ,csupán abból lett "híres" hogy sokan utálták... Fanninak volt egy szövege ,ami egy időben felkapott volt és sokan átértelmeztek , "Amit a számon kiejteknazt a seggem alá teszik" ,na most ezzel arra célzott,hogy amit kér (anyucitól-apucitól) azt megkapja,de sokan arra gondoltak,hogy kiköpi a f∆szt és már tolják is be kutyába...

Fannika mára nagyon lecsúszott,ahogy írtam anotalkon reklámozta az instáját. Azért is gondolom,hogy ténylegesen ő volt mert:

-Más miért töltene azzal időt,hogy az ő Instagramját reklámozza

-Ugyanolyan bután írt ,mint a valóságban

-Nem akart beszélgetni/ismerkedni ,esetleg szerepjátékozni,szimplán csak belépett,bemásolta az insta nevét ,meg pár emojit rakott mellé aztán lépett is tovább.

Megnéztem,az az insta tényleg a valódi Dósa Fannié volt. Még vissza is írt a bunkókám:D

Szerintem már érzi "szegény" ,hogy nem kap akkora figyelmet mint régen.

Egyébként a kérdés nem feltétlenül róla szólt,csak példának hoztam fel :D

2018. máj. 6. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Az alapján hinném el valakiről, hogy melyik oldalon és hogy ír. Pl. az írásképedből nem gondolnék Dósára, mert láttam pár posztját és összeszedettebben írsz.

Anotalkot Dósáról elhinném, mert anon sok a fiatal. A gyk-n más jellegű emberek vannak.

2018. máj. 6. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elhinném, hogy Dósa Fanni vagy, mivel fogalmam sincs ki ő.
2018. máj. 7. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!