Bejelentertwm kamu e-mail címről, hogy nincs áram az utcában? Keresni fogják ki volt?
Figyelt kérdés
3 napja nincs közvilágítás, anya meg azt mondta, saját néven ne2018. máj. 5. 06:38
1/13 anonim válasza:
Miért ne saját néven? Te komolyan vennél olyan email címeket, amik névtelenek?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem névtelen, csak nincs ilyen nevű lakos.
Hogy ne tudják meg én voltam, azt mondták. Meghogy milyen gáz,majd úgyis megcsinálják. Minket fognak röhögni stb.
2018. máj. 5. 07:15
3/13 Andizsuzsi válasza:
Kinek jelentetted be? Mert a nincs áram és a nincs közvilágítás nagyon nem ugyanaz.
4/13 A kérdező kommentje:
Bocs, közvilágítás nincs. E-on
2018. máj. 5. 08:15
5/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy nálatok kihez tartozik.
E-ON vagy az önkormányzathoz.
6/13 A kérdező kommentje:
Ja...
Hát nem tudom... Na akkor kevésbé gáz, ha nem a saját necemen jelentettem be.
2018. máj. 5. 08:30
7/13 A kérdező kommentje:
E-on, utána néztem.
2018. máj. 5. 08:44
8/13 anonim válasza:
Anyukad az avo-nak is nevtelenul jelentett? Akkor biztos a megszokas hatalma.
9/13 anonim válasza:
Miért kéne név nélkül. Van hibabejelentő oldal, oda írj. Senki se fog keresni, kimennek, megnézik, megcsinálják. Arra nem emlékszem, megköszönték e. De ez nem is érdekes
10/13 anonim válasza:
Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? Egy egész utcában ülnek az emberek, mint a verebek a nem működő közvilágítás mellett és senki nem meri bejelenteni a hibát? Mert mi lesz? Azért van a hibabejelentő :D
Honnan a jóságos atyaúristenből szopja ki az E-on, hogy nem működik ott a világítás, ha nem szól nekik senki? Vagy az Önkormányzat honnan jöjjön rá, tartsanak minden nap járőrözést, hogy mi nem működik?
Eszeteknél vagytok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!