Sok csaj/nő miért lett ennyire mű?
Figyelt kérdés
Ok értem én hirdetik az egyediséget divatos ruhák meg smink kilóra,műkörmök,műszempillák meg sorolhatnám még,de mintha versenyeznének ki a legszebb közben meg szoronganának.Igaz kifelé mosolyognak meg adják a tökös csajt/nőt vagyis,hogy ő magabiztos meg törekvő meg talpra esett meg sorolhatnám,közben sokszor azt hiszik valakik de mintha inkább csak utánzók lennének mert a nyugati kultúra és az elvárások a nyakukba szakadtak ahol legtöbb ember csak színész.És most nem csak a cicababákról beszélek,mert szoktam látni átlagos csajokat/nőket is de sokszor inkább rontanak magukon,pkl anno láttam egy nekem tetsző kicsit teltebb csajt de a hatalmas műszempillák inkább nevetségessé tették mintsem széppé,igaz gondolom a barátnői mondják jaj de gyönyörű meg cukker vagy.2018. máj. 4. 11:56
11/12 A kérdező kommentje:
# 9
Nos nézd nem kell elhinned,de engem nem a bombázók érdekelnek attól függetlenül,hogy meg nézem őket.Volt már nem egy olyan barátnőm aki nem igazán használt sminket.
2018. máj. 5. 01:59
12/12 A kérdező kommentje:
# 10
nekem meg egyszer mesélte egy fickó,nem egy két ilyen kisminkelt nővel randizott aki képeken fullosak voltak,élőben neki meg csalódás pl.Pont olyan ha le mossa a sminket van akinek csalódás de ettől függetlenül hülyeség megfelelni mindenkinek mert azt úgy sem lehet.A smink olyan mintha mindig maszkban járnék az utcán de néha néha le kell venni és akkor látják a valóm.
2018. máj. 5. 02:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!