Fiúk! Az úgymond problémának számít, ha egy lány szereti a horrort, és csak néha kap a szívéhez, de akkor se bújna oda félelmében?
Szeretem, imádom a horrort. Kellemesen megnézek teljesen nyugodtan egyet, és sajnos manapság ritka az, amin esetleg a szemem elé kapom a kezemet, s egy kicsi résen át nézem az ijesztő részt (konkrétan hosszú idő az új Insidious film tudott kicsit megijeszteni). Nincs barátom, de tudtommal a fiúk szeretik a cukimuki lányokat, akikkel azért is néznek szívesen horrort, hogy az ijesztő részeknél a fiúhoz bújjon, én meg eközben izgatottan azt várom, mikor kezdődik a horror része. Egyik osztálytársam, aki a padtársam is, rengeteg, számomra kicsit túl sok dologtól is meg tud ijedni. Konkrétan azt mondta, ha horrort nézetnék vele, mert esetleg nálam aludna valamilyen számomra szerencsétlen okból kifolyólag, akkor a padlómon aludna az ágyam mellett, merthogy egyedül nem aludna. Sőt, minden horrortól fél, még egy kicsi történettől is amit írtam.
Ma ütött szöget e kérdés a fejemben, mert eszembe jutottak a körülöttem lévő sikítozó lányok, illetve megütötte a fülemet a fiúk beszélgetése a horrorról, és a lányokról, ami hamar félbeszakadt. Ettől eszembe jutott az, hogy a jövőben lehet zavaró lesz.
Szerintetek?
Hát ha azért valakivel jársz csak úgy néztek filmet hogy össze vagytok kicsit bújva, nem kell ehhez horror meg félelem. Persze nem mindig, de azért ne :D. Amúgy nem baj, én is egyre kevésbé érzem manapság a horror filmeket. Valahogy egyik rosszabb mint a másik. Max. a gore ami még kicsit olyan ami még hatással van rám. (de nem fogok mindig ilyet nézni ha mondjuk félni akarok). A többi egyre kevésbé.
f/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!