Ha nincs érettségim attól még ismerkedhetek?
Én nem kockáztatnék. Brit tudósok megállapították hogy az érettségi nélkül emberekkel ismerkedők körében 85%-al magasabb a spontán öngyulladás veszélye.
Az érettségi csak egy darab papír. Nekem is van de semmit se jelent ha jó szakma vagy diploma és talpraesettség nem párosul hozzá. Az életedet ilyen formán tudja hátráltatni a hiánya de ismerkedésnél kit érdekel? Ha alapból nem vagy pancser es van ambiciód így is sokra viheted vállalkozóként pl..
Ha állami lányokkal ismerkedsz, fontos az akkreditált papír, felsőbb végzetséggel megtoldva, mert csak akkor lesz stabil a kapcsolat.
Külföldiek nem nézik a papírt, főleg a kínaiak, nekik csak a deákigazolványod számít.
Ha meg illegális bevándorlóval jössz össze, ott a legjobb az esélyed, mert az nem tudja a magyar papírokat értelmezni, nálunk nem számít semmilyen papír. Én náluk próbálkoznék először.
Engem nem zavarna, ha lenne stabil állása/esetleg tanulna OKJ-n valamit.
Csak az kizáró ok, ha nem kezd magával semmit, csak úgy van, nincsenek céljai, a szülei eltartják pl.
20/L
#9 van OKJ, amihez elég a 10. évfolyam elvégzése is.
Ami érettségihez kötött azt felsőfokú OKJ-nak hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!