Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha megbántanál valakit, aztán...

Ha megbántanál valakit, aztán eltűnne, magadra haragudnál amiért akkor megbántottad, vagy rá amiért eltűnt?

Figyelt kérdés
Te éreznéd rosszul magad,vagy rá haragudnál,hogy csak úgy köddé vált?

2018. máj. 1. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Attol függ.

Ha nagyon megbántottam megértem ha eltűnik de kb nem is hatna meg.(mivel elve nem bántok meg olyat szandekkal aki fontos)

Ha kicsit bantottam meg es azert tunik el ill azzal indokolja, rám terheli a felelosseget a kapcsolat megszuneset, akkor valojaban szerintem nem a megbantas miatt tűnt el, amugy is lelépett volna.

2018. máj. 1. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha megbántanék valakit akkor azért haragudnék magamra, mert nem akarok rosszat senkinek, de néha előbb beszélek és aztán gondolkodok.

Persze megbántás és megbántás között óriási különbségek vannak. Ha valami apróság miatt tűnik el, akkor valószínűleg csak a megfelelő pillanatot várta hogy lekoptasson, hogy ne ő legyen a rossz. Azért haragudnék. De aki menni akar had menjen szóval annyit nem érne hogy elcsessze a napom

2018. máj. 1. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a könyezetemből tűnik el, de tudom, hogy nem a világ végére ment - tehát csak velem nem akar talizni, beszélni -, akkor nem érdekelne a dolog. Ha viszont világgá készülne menni, akkor igen, magamat okolnám.
2018. máj. 1. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért haragudnék rá, amikor én volték a hibás? Bocsátott kérnék. Gondolom nem tűnik el egy ember csak úgy nyomtalanul. :D
2018. máj. 1. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
...volnék*
2018. máj. 1. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyers vagyok és egyenes, amit a durcizós emberek nem tudnak feldolgozni. Bántottam már meg embereket, de lényegében ők voltak túl érzékenyek. Volt, aki egy időre eltűnt, de nem haragudtam magamra.
2018. máj. 2. 03:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Mert ha az őszinteségem bántó másoknak, és ő azért megsértődik, az ő baja.

Nem fogok azért hazudni, hogy ő jól érezze magát, meg ne sérüljn a lelki világa.

2018. máj. 2. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Általában magamra haragszom ilyenkor, hogy nem figyeltem oda eléggé a másik emberre. Ez alól egy kivétel van, amikor nem érdekel, és örülök, hogy a másik eltűnt, ha szándékosan bántom a másikat, de ahhoz nagyon ki kell, hogy hozzon valaki a sodromból, hogy ezt elérje, ritkán van ilyen eset szerencsére.
2018. máj. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!