Miért néznek r*****nak, azért, mert nyitott vagyok a bulikra meg a szórakozásra?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Szűz. Szeretek eljárni bulizni, és most itt nem a szórakozóhelyekre gondolok, hanem inkább fesztiválok, házibulik. Meg hétvégente szeretek kint lenni a barátaimmal, mikor jó idő van. Bulik alkalmával igen, szoktam alkoholt fogyasztani, éppen annyit ami ellazít, és mégjobban kihozza belőlünk a hülyeséget, és nevetünk. Általában leszoktam rázni a fiúkat, ha nyomulnak, csak ha nagyon szimpatikus, és intelligensnek tűnik, akkor szoktam engedni, hogy folytassa, és reménykedem, hogy majd máskor is dumáljunk. Mégis állítólag ekkora meg akkora r****ó vagyok, és hogy tudok bánni a kolbásszal meg ehhez hasonló dolgokat mondtak a szemembe, és a hátammögött. Nem értem, mit csinálok rosszul? Most kell élvezni az életet, nem?2018. máj. 1. 16:39
1/6 anonim válasza:
Mert az emberek mindig szerettek rossznak beállítani másokat. Ettől magukat jobbnak érzik. Meg persze lehet hogy irigyek, mert azt hiszik hogy te is olyan vagy mint a legtöbben akik buliznak, de akik leszólnak, csak otthon verik a gyíkot mert a kutya se foglalkozik velük. Jól csinálod szerintem. Ne foglalkozz velük.
2/6 anonim válasza:
Szopjon le bő nyállal aki lepontozott. Pedig ilyenek az emberek. A mocskos dög még választ se adott, ha már szerinte az én véleményem rossz, megmondhatta volna a helyes választ. Szánalmas. (Nem, nem a százalék érdekel, ez elvi kérdés.)
3/6 anonim válasza:
1) Gondolom nem tudják rólad hogy szűz vagy, csak hogy ott vagy mindig a bulikon.
2) A lánynak a másik lány a legnagyobb ellensége, mindig pletykálnak egymásról.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy legutóbb ezt egy fiútól kaptam meg, aki mellesleg elég nagy szájú, és állandóan pletykál másokról. Meg is mondtam neki, hogy mi az igazság, erre fel szembe röhögött és mondta a többieknek, hogy még képes vagyok szűznek vallani magam... Ez a srác pedig általában mindig csak társaságban pofázik, már volt szerencsém hozzá személyesen beszélni, olyankor teljesen normális, sőt még jó fejnek is tituláltam.
2018. máj. 1. 17:04
6/6 anonim válasza:
Mert azt gondolja, hogy ő soha nem kaphat meg téged, akkor pedig ilyen szánalmas módon igyekszik magát erkölcsi fölénybe juttatni. Ezzel igyekszik enyhíteni a komplexusát - ezt az is alátámasztja amit arra reagált, hogy szűz vagy. Ha ugyanezt lányok csinálják, az pedig ugyanez ez az erkölcsi fölényes baromság csak éppen irigységből fakadóan. Nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!