Mit tegyek, ha túl szarkasztikus vagyok? 17L
Eléggé szarkasztikus vagyok, viszont nem szándékkal csinálom, egyszerűen “így jön ki belőlem” vagy hogy kéne fogalmaznom.:(
Néhány embert megbántottam már vele, pedig én tényleg nem úgy akarom mondani, ahogy kijön a számon. Szerintem az is hozzátesz ehhez az egészhez, hogy a hangnemem sem olyan cuki, hanem kicsit bunkó vagy hogy mondjam.
Ezen lehet változtatni? Hogyan?
Üdv a klubban :'D
Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg kicsit elnyomni ezt a szarkasztikus énedet. Tapasztald ki hogy a barátaid, ismerőseid közül kik azok akik el tudják fogadni ezt a stílust, és velük legyél ugyanolyan mint voltál, viszont aki rossz néven veszi annak próbálj meg kicsit kedvesebb lenni, vagy hogy mondjam :D Én így csinálom.
Tartsd meg ezt a szokásodat erre a világra, a legjobb dolog ez:
Szerintem jó a szarkazmus én szeretem is és elég szarkasztikus vagyok én is, aki nem képes észre venni a szarkazmust megérdemli, hogy megsértődjön.
Nálam a baráti társaság tudja, hogy ilyen vagyok és el is fogadják.
Ha változtatni akarsz próbáld vissza fogni magad, vagy élj vele együtt :)
Én is szarkasztikus vagyok, vagyis voltam. Már 3 éve olyan közegben mozgok, ahol kénytelen voltam elfojtani ezt az énem, de még így se nagyon szeretnek az emberek, de legalább elviselnek :D Ne hagyd fel ezt az éned, viszont tanulj meg alkalmazkodni.
"Nem a legerősebb éli túl és nem is a legintelligensebb, hanem az aki a legfogékonyabb a változásokra"-Valami ilyesmit mondott Charles Darwin, asszem...
Koszi a valaszokat:D
Utolso, nem felvagas, egyszeruen az vagyok, barataim szerint is. Mondjuk nem tudom hogy lehet azzal felvagni, hogy valaki bunko vagy eleg gunyolodos, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!