Miért baj az ha spontán vagyok?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, dolgozok. Egyelőre otthon lakok mert nincs pénzem elköltözni, de fizetek a közösbe.
Bejelentettem hogy megyek Bécsbe "csakúgy" kirándulni, szüleim viszont teljesen kiakadtak hogy mi az hogy pár nap alatt akarok menni, nem is terveztük, nem jelentettem be, kivel, mivel, stb.
Ugyanez volt amikor egyik délután Debrecenbe mentem el, mi az hogy én nem jelentettem be előre.
Miért baj ha felnőtt vagyok, felelősségteljes és a SAJÁT pénzemből elmegyek valahova?
2018. máj. 1. 06:49
1/3 anonim válasza:
1, Nem ehhez vannak hozzászokva; 2, Féltenek - örülj neki.
2/3 anonim válasza:
Jaj, nem kell ezt felfújni. Kötelező szülői hiszti, nem dobnak ki miatta a lakásból gondolom, akkor meg hadd morogjanak. Másképp gondolkodnak, más nekik a természetes, a "felnőtt vagyok és azt csinálok amit akarok" szöveg csak fölösleges olaj a tűzre. Úgyis felnőtt vagy és azt csinálsz, amit akarsz :)
3/3 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. A válasz bennük van, mi csak találgatni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!