Miért beszélek magamban?
Rengeteget beszélek magamban és olyakat képzelek el amit nem akarok másnak rosszat kívánok közben én nem akarom mindha egy másik személy élne bennem és avval beszélgetnék
Pszichológushoz kellene el mennem?
Most bárki hülyének nézhet egészen nyugodtan de ezt én meditációval kűzdöttem le. Segített kitisztítani a fejem és reálisan látni a dolgokat. Kevesebb a stressz, nem irányít a saját képzeleted.
Meditálj nyugodtan mert csak előnyös hatásai vannak. Aki máshogy tudja, várom az érveket. Ezek mellett menj el pszichológushoz ha úgy érzed nincs erőd koncentrálni sem.
Megyjegyzés: Amiben képzelődni kell az nem meditáció.
Ez akár Disszociatív identitaszavar is lehet. Kicsit későn vagyok,de lenne pár kérdésem:
- gyerekkorodban volt már olyan hogy bántalmaztak?(erőszakolás, esetleg verés. Valami abúzus magyarán?
- látsz is egy másik személyt?
Ha esetleg válaszolsz, kicsit segíthetek mert lehet ez a Did által létrejött alterod, méghozzá a védelmező.
Igaz, nincs diplomám mint pszichiáter de.. :)
#7 (előző vagyok)
Skizofrénia hát..
En diagnosztizálva lettem és nem csinálok ilyet a magamban beszélésen kívül. DID után meg utánanéztem hogy miért is keverik annyira a skizofréniával.. Mondjuk lehet téveszme is, de ez szerintem did inkább. Pszicjiáter tudna csak 100%%osan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!