Este magamban beszélek! Ez egészséges?
Én is mindig dumálok éjszaka :D Volt már egyszer-kétszer, hogy olyat "mondtam el" a csajomnak, amit nem kellett volna, de mivel amúgy mindenféle hülyeségeket hordok össze, azokra is ráfogtam, hogy nem igaz ;) Egyszer volt belőle nagy gáz, de azt is sikerült megoldanom.
16/F
Én is mindig mondom a magamét:D
Állitolag egyik éjjel valakivel telefonáltam:DNem emlékszem rá,anyu mondta hogy elküldtem az illetőt melegebb éghajlatra de jó hangosan utána meg bocsánatot kértem és azt mondtam neki hogy szeretem.Nagyon gáz volt ez:D
nekem anya mesélte h este vmi kosarasat mondtam...mivan???-kérdezte anya
semmi....bolond vagy(állította anyu)....tudom(erre én/ezt az ősöm mesélteXD
én egyszer félig már aludtam,félig fent voltam :D ,aztán elkezdtem arról beszéli,amiről már valójában álmodtam,de úgy fél-fél álomban
szóval hallottam azt,amit beszél hozzám az a valaki mellettem ( mert nem egyedül voltam):D,és vissza válaszoltam neki,viszont jó nagy hülyeségeket,szegény csak nézett,h. miről beszéllek XD,mert azt mondtam,amit álmodtam.aztán felkeltem.mondom mivan? :D
Volt barátom nálunk aludt és egyik éjszaka arra keltem,hogy felül,meredten bámul előre és azt mondja: Ez nem az a szoba Ez nem az a szoba.Néztem rá hogy mi a rák van???Milyen szoba???még mondtam is neki hogy válaszoljon máá':D
Még mindig mondta h ez nem az a szoba.Aztán elért a kérdésem hozzá és azt mondta semmi.de ez nem az.Utána eldőlt.:D napokig röhögtem a szitun:D
Szia, nekem három ötletem van:
1. Alakíts ki egy erős gátlást a titkaiddal kapcsolatban - például meséld be magadnak, hogy nem tudsz a titkaidról beszélni, egyszerűen nem tudod kimondani!
2. Ilyenkor ne foglalkozz a titkaiddal, hanem valami másra gondolj, például arra, aki veled van!
3. Ha rád jön, akkor a többi között szándékosan beszélj hülyeségeket; így azt fogják hinni, hogy ilyen állapotban csupa hülyeséget beszélsz, és nem veszik majd komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!