Nincs érettségim, attól még élhetek teljes értékű életet?
Én ezt érzem is magamon, hogy vannak hiányosságaim, legszivesebben egyetemet végeztem volna, attól érezném magam igazán boldognak, ha magam mögött hagyhatnék valami jó hivatást, kérdés élhetek e nélküle boldogan, nézhetek e ki úgy mint egy tehetős akinek van diplomája? Ez a dolog pár keresésben mennyire jelenthet gondot a nőknél?
F
Igen élhetsz, nekem sincs van egy okj s szakmám munkám, pénzem.
Nem az érettségi fogja meghatározni, hogy lesz e kapcsolatod.
Na, kezdjük a párkapcsolat résznél. Azt acsajt megette a fene, aki végzettség alapján választ párt (az "elittárs.hu bajnok"), az kb annyit ér, mint az az egy gumi amit arra feláldozol, hogy EGYSZER megfektesd.
A boldogulásod meg mocskosul nem a papírokon múlik. Legjobb, ha mielőbb rájössz, mit akarsz magaddal kezdeni. Az se baj, ha később , de akkor sok idő és pénz mehet a kukába. Én így jártam. Végzettség halmazok, szakma kettő (amiket hellyel közzel használok a mindennapi életben is, adtak használható tudást is), de akad itt diploma is, és két szerencsés kimenetelű közúti baleset után (egyikben sem én voltam a hibás), ahol mindkettőnél kezet rázhattam volna a kaszással, 32 évesen rájöttem mit akarok kezdeni magammal. Taxis lettem. Érettségi se kéne hozzá. Ha ezt előbb tudom, akkor 8 általános után karosszérialakatosnak tanultam volna, mégis csak legyen egy szakma a kezrmben, aztán 21 évesen meg elkezdek taxizni (az a minimum kor a taxihoz)
Szóval ne kenődj el azért, mert a magasztalt felesleges papírod nincs meg, semmit nem jelent. Nem a papírok hiánya miatt fogsz lesüllyedni, hanem akkor, ha belemerülsz az önsajnálatba, és nem látod/találod neg a TE SAJÁT életed célját, értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!