Ti együtt éreztek azokkal, akik vagdossák magukat, vagy megvetitek őket milyen hülyék, esetleg féltek tőlük?
"Igen, szellemi fogyatékosak."
Inkább te vagy extrém primitív, amiért ilyen ledregradálóan használod a "fogyatékos" szót, ráadásul az ostoba szinonímájaként, holott az Asperger-szindrómás emberek is fogyatékosnak számítanak, pedig az aspergereseket masas intelligenciaszint jellemzi, és többek között Albert Einstein is ettől a "betegségtől" szenvedett.
Együtt érzek velük, segíteni akarnám őket, de ugyanakkor egy idióta szokásnak tartom. Én is csináltam, és amióta kigyógyultam az agybajokból nem hogy késztetést nem érzek rá, hogy csináljam, de egyenesen kiábrándulok az akkori önmagamból.
Ha hagyja valaki, hogy segítsek neki, akkor szívesen teszem, de ha nem is akar változtatni rajta, esetleg csak a feltűnési kényszere miatt csinálja, akkor már úgy érzem joggal ítélhetem el.
Antidepresszáns.Ez sem jó megoldás,de
mégis jobb mint az önsanyargatás.
Vagdosás.A középkori szerzetesek önostorozáshoz hasonló.Azok a nemi vágyukról terelték el a figyelmüket
ezzel a barbár módszerrel.Pszichológusi vizsgálat kellene,mert a hegek megmaradnak különben a testen,és a lelken egyaránt.
Én együtt érzek velük. Tudom milyen érzés az, mikor minden összeomlik az ember körül és semmilyen más megoldást nem lát, hogy enyhítse a fájdalmát.
(Pedig én nem csináltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!