Rengeteg ember miért marad állva tömegközlekedésen, minthogy beüljön valaki mellé?
...aki láthatóan nem büdös, nem részeg, hely is van, stb.
Olyanok akik nem egy-két megállót utaznak.
Valamiért olyan szerencsétlennek látom ezeket az embereket, hogy nem mernek leülni egy idegen mellé.
Ugyanazt mondhatnám, amit a 4-es és 6-os írt.
Én sem szeretek idegenekkel dörgölődzni.
Télen a kabátok miatt kényelmetlenkedni, nyáron a csupasz, esetleg izzadt bőréhez érni.
Nem vagyunk szerencsétlenek, csak nem vagyunk olyanok mint te!
Mert egy ember aki nem akar minden áron leülni az csak szerencsétlen lehet? Neked honnan van ennyi sütnivalód?
A válaszadók felsoroltak egy csomó sokkal ésszerűbb indokot, és még legalább ennyi van, de persze az összes állva maradó ember szerencsétlen szocfób 😂😂😂😂
1. fáj valamilyen ízületük - sokszor én sem ülök le, mert 10-15 perc után már alig bírok felállni
2. ülnek a munkában
3. keveset mennek
Hozzátenném a korábbi válaszokhoz, hogy onnantól, hogy leülsz, folyamatosan figyelned kell, mikor száll fel idős vagy terhes vagy kisgyerek vagy sérült, akinek át kell adnod a helyed, különben te vagy a bunkó. Főleg férfiként még az is kellemetlen, ha ülve látok álló nőt. Állva belesüppedhetsz a gondolataidba, kizárhatod a külvilágot és még előzékeny is vagy a rászorulókkal szemben.
Ha a te szemedben szerencsétlenek akik állnak, elég nagy gubanc van a fejedben. 10 álló "szerencsétlen" és 10 ücsörgő Stalian közül szerinted melyik csoportból kerülne ki a több szerencsétlen mondjuk egy háború során? (Költői kérdés volt.)
Én nem vagyok kifejezetten kövér és még relatív össze is húzom magam, de így sem lehet rendesen elférni a másik mellett, vagy összedörgölőzünk, egymásba könyökölünk. Egyszerűen kényelmetlen és kellemetlen.
Másik, hogy ülve még jobban zavarnak az álló utasok is. Villamoson megvannak azok az ülések, ami mögé beállnak az emberek és rátehénkednek. Én meg konkrétan a vállamon érzem a seggüket és úgy kell szólni, hogy legyen már szíves ne a nyakamba ülni. Vagy a fejem verdesik táskával, vadidegen emberek segge, pénisze van pár centire z arcomtól. Vagy csak szimplán az én székembe kapaszkodnak és rángatják egész úton.
Én azért nem ülök le, mert ha leülök utána tuti, hogy 1 vagy 2 megállóval később a mellettem lévő le akar szállni. Akkor úgyis fel kell állnom megint, hogy kiengedjem. Közben tuti valakik becsusszanak a "helyemre" és aztán ott állok mint egy hülye...
Vagy ha leülök, a következő megállóban felszáll egy nyugdíjas vagy egy terhes nő, akkor neki úgyis át kell adnom a helyet. Egy megállóért meg minek üljek?
Csak akkor ülök le, ha sok szabad hely van. Ha csak egy-kettő, akkor inkább hagyom másoknak a lehetőséget, hogy utána ugráltassák őket. :P
32/N
Mert mindig a másik hibás azért, mert ő éppen ülhet.
És egy hibás mellé nem akar a nép leülni. Tök logikátlan, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!