Rengeteg ember miért marad állva tömegközlekedésen, minthogy beüljön valaki mellé?
...aki láthatóan nem büdös, nem részeg, hely is van, stb.
Olyanok akik nem egy-két megállót utaznak.
Valamiért olyan szerencsétlennek látom ezeket az embereket, hogy nem mernek leülni egy idegen mellé.
Na mi van, valaki megbántotta finom lelkecskéd, mert nem ült melléd és már kombinálsz sértetten?
Egyrészt az játszik, amit a kettes ír, másrészt az, hogy
én három megálló után leszállok (7E/8E BKK), és mivel két táskám van, laptop és oldaltáska, macerásabb valaki mellől kikászálódni, és lökdösődni. Megnyugodtál, nem vagy büdös.
Én nem ülök le és azt sem szeretem, ha mellém ülnek.
Nekem ez ilyen "személyes tér" dolog. Nem szeretem, ha az emberek közel vannak hozzám. Főleg, ha idegenek. Biztos ismeritek olyan embert Ti is aki így belemászik az arcodba amikor hozzád beszél :) Nekem ilyen a tömegközlekedés is.
(Úgy oldom meg, hogy többnyire alszok. Így nem nagyon ül mellém senki.)
Csak akkor ülök le, ha tényleg messzire megyek.
Iszonyatosan koszosak az ülések. Akkor is, ha nem világos nadrágban vagyok, legfeljebb kevésbé látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!