Valaki meg tudja mondani hogy mi volt ez?
A sztori megtörtént. Szóval nem kitaláció, és megköszönném ha komoly válaszok érkeznének a kérdésemre.
Emlékszem. Pár éve majdnem megbuktam töriből. Szokás szerint az utolsó pillanatra hagytam a dolgot. Sajna nem is tudtam másra. Ki volt adva hogy tankönyvbe x. oldaltól y. oldalig lehetnek a dolgozatba kérdések. Én azt csináltam, hogy kijegyzeteltem az egészet. Ami a tömör lényeg volt. Másnap dolgozat. Megírtam meglepetésemre ötösre. Ezt nem csak onnan tudtam meg hogy végül átmentem, hanem onnan hogy doga utáni szünetbe megnéztem a jegyzetemet, és szóról szóra azt írtam le aki a jegyzetembe állt.
Ezt furcsának tartottam. Mert egy nap alatt több leckényi anyagot "tanultam" meg. És most meg az elmullt évekbe néhányszor eszembe jutott ez a sztori, és foglalkoztat hogy hogy sikerülhetett. És esetleg hogy lehetne kihasználni, ha lehetséges. Esetleg valamilyen módon önhipnózis lehetett? Vagy annyira koncentráltam a jegyzetelésre hogy meg is jegyeztem?
Nekem fontos lenne hogy választ kapjak erre. Sajna a magolós dolgokat egyátalán nem tudom megtanulni. Csak nagyon nehezen. Az is kettes szintre. És szeretnék nyelveket, meg mindenféle hasznos dolgokat tanulni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!