A ti szemetekben mitől rossz ember valaki?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 22:08
1/15 Mádár0218 válasza:
Attól ha olyat csinál ami nekem rossz
2/15 Metionin válasza:
Hazudik, kétszínű, abból nyer energiát hogy másokat bánt.
3/15 anonim válasza:
Sokféle rossz dolgot tehet egy ember, és rossz tulajdonságai is lehetnek, de számomra akkor "rossz" valaki, ha a világnézetéből és cselekedeteiből hiányzik az empátia.
5/15 anonim válasza:
Ha a gyengébbeket használja saját céljaira.
6/15 anonim válasza:
Szerintem attól, ha teljesen átadja magát a gonoszságnak, és nem tesz ellene, mert nem is akar, azt élvezi, ha a másik szenved. Aki a kínban és a fájdalom láttán leli örömét, aki tudatosan sért és aláz meg mindenfajta megbánás és erkölcsi korlát nélkül.
7/15 anonim válasza:
Csak a saját érdekeit nézi,másokon átgázolva.Élvezi ha kárt ,fájdalmat ,veszteséget okoz.Lenéz mindenkit akitől nem remél hasznot.Agresszíven akar minden konfliktust megoldani,kompromisszumra képtelen ,azt gondolja neki mindig igaza van,és rajta kívül mindenki hülye.
8/15 anonim válasza:
Semmitől, számomra nincs rossz ember.
Értelmetlen a kategória, minden emberre szükség van a világ zavartalan működéséhez. Ha rossz nincs, a jó sem értelmezhető (lásd Ember tragédiája).
9/15 anonim válasza:
Az emberek nem jók vagy rosszak, csak eltérnek egymástól.
Ami nekem nehézséget okozott, hogy dolgom volt egy durván nárcisztikus személyiségzavaros emberrel. Sajnos sérültem is, de már túl vagyok rajta és kialakult a védettség.
De ha időben észreveszem, akkor hamar lelépek és nics semmi.
Na klasszikus értelemben az ilyenekre lehet azt mondani, hogy ő "rossz". De végülis a minősítgetésbe tolt energiát inkább használjuk a magunk építésére.
10/15 anonim válasza:
Aki része a világnak és az emberi társadalomnak de nem érzi/hiszi magát annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!