Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a sírást meglehet...

Szerintetek a sírást meglehet játszani vagy ha valaki sír akkor ténylegesen minden esetben megérintette vagy áthatotta valami?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 17. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmek manipulálhatóak, igen, nem feltétlenül jelent a sírás őszinte empátiát.
2018. ápr. 17. 11:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt nem értem akkor honnan jönnek a könnyek?

Van akinek akkor is nehéz sírni ha nagyon bántja valami.

2018. ápr. 17. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolj a kisgyerekekre. Némelyik nem csak sírni tud triviális dolgokon (nem jó bögrében kapta a kakaót) de addig hergeli magát, míg vörös fejjel levegő után kapkod. Még egyszer, a probléma annyi, hogy nem “jó” bögrébe kapta a rohadt kakaóját. Ezt felnőttként is tudják hozni sokan, hisztiznek, őrjöngenek, potyog a könnyük, minél hálásabb a közönség annál látványosabb a műsor.
2018. ápr. 17. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor a jó színészi tehetségtől is függ :-)
2018. ápr. 17. 11:48
 5/9 Mádár0218 ***** válasza:
Meg attól is függ, hogy a másik embernek van e empátiája :D
2018. ápr. 17. 12:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, az is lehet valaki lágyszivűbb és könnyen elsírja magát.
2018. ápr. 17. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Simán meg lehet játszani.
2018. ápr. 17. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Csodálkozva olvasom a hozzáaszólásaitokat, mert csak magamból indulok ki, bár már nem vagyok hisztis kisgyerek. Mióta az eszemet tudom, még soha nem sírtam színészkedésből. Nem is tudnék. Akkor én vagyok a kivétel? Ritkán sírok, de akkor tényleg sírok szívbőljövően. Úgy, hogy nem is látják.
2018. ápr. 17. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:

"Gondolj a kisgyerekekre. Némelyik nem csak sírni tud triviális dolgokon (nem jó bögrében kapta a kakaót) de addig hergeli magát, míg vörös fejjel levegő után kapkod. Még egyszer, a probléma annyi, hogy nem “jó” bögrébe kapta a rohadt kakaóját."

Pont ezt akartam írni. :) És amit kicserélik a bögréjét, a hiszti egy pillanat alatt abbamarad, mint ha katolikus szertart... izé, mi se történt volna...

Totyogóknál előfordul. De hát nekik még el lehet nézni. :) És ösztönös náluk.

Igaz, idősebb gyerekek, és felnőttek eljátszani is képesek. Én bár jól bele tudom élni magam helyzetekbe, de a sírást nehezemre esne imitálni, ha muszáj volna. Eleve nehezen tudok sírni, hacsak nem meghatódom valamin.

2018. ápr. 18. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!