Elhagytam a baratom, mert egy narcisztikus szemelyisegzavaros, akitol semmit nem kaptam nehany jo szon es jo szexen kivul. Azota nem jelentkezik. Miert?
Te irtad, elhagytad, miert kene jelentkeznie? Ha elhagytad es nem kaptal tole semmit, akkor miert foglakozol vele?
O lehet, hogy ugy van vele, minek keressen ha szakitottal vele?
Butuska vagy. Aki nárcisztikus az elhiteti veled, hogy téged akar de nem így van. Már a következő nő körül forognak a gondolatai. Hidd csak, de nem tudhatod szeretett-e ahogyan azt sem valóban tényleg olyan kielégülést adtál-e neki. Lehet csak azt akarta azt hidd, te vagy miss tökély.
Ő nárcisztikus te pedig beképzelt vagy. :D
21/F
Nem tudom. Olyan nehez es ertelmetlen. Probaltam mar kirakni, mindig visszafogadtam. Talan tudja, hogy ez mar vegleges? Par honapja is veglegesnek gondoltam, probalkozott, es visszafogadtam. Most nem tennem, csak tudni szeretnem, o hogy van.
Koszonom a valaszokat.
Nagy valószínűséggel ő csak kihasznált téged amíg nem szakítottál vele.
Ha tényleg oly jó lennél, jó lett volna neki veled akkor futna utánad. Dehát nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!