Ti keveredtetek már ilyen helyzetbe életetek során?
1. Velem is volt ilyen. Hogy mi valtotta ki azt nem irnam le, de fogtam magam, a kabatom zsebebe tettem a szerelmes leveleimet (csak azokat akartam magammval vinni) es felultem a biciklire hogy en elmegyek. Kb 17 km-et bicilizhettem, de szakado esoben mert el kezdett kozben esni az eso. Elbicikliztem a masik varosba a vasutallomasra mentem ki (penz nelkul) mert ott senkit nem ismertem. Aztan leultem egy padra es csak gondolkodtam hogy mit fogok en itt megis csinalni?! Igy aztan elindultam haza ugy 1 ora gondolkodas utan. Pechemre eppen mogottem jottek egyik ismerosek autoval es lattak hogy szarra voltam azva, de kulonosebben nem foglalkoztak vele. Amikor hazaertem eszre se vettek hogy eltuntem otthonrol.
2. Masodik tortenetem. Ez mar komolyabb mnint a biciklizos eset, ugyanis mar felnott dolgozo ember voltam. Elegem lett. Vettem egy repulojegyet es elmentem egy orszagba aminek a nyelvet nem beszeltem. Csak odajegyet vettem meg vissza jegyet nem. Nem volt szoba foglalasom. Elso ejszakamat a repteren toltottem, ahogy irtad en se tudtam aludni rendesen, ott ejjel is lampak fel voltak kapcsolva a repteren mintha nappal lenne. Plusz feltem hogy ellopjak a borondomet. Masnap kerestem egy hotelt 1 ejszakara hogy meg tudjak furodni meg rendesen aludni. Kovetkezo nap megint a repterre mentem aludni mert szerettem volna sporolni. Hirdetesekbol talaltam egy kiado szobat nagynehezen, de az is kb. 4.-re jott csak ossze, es mindenhova cipelnem kellett a borondot magammal, hat eleg ego volt ugy lakasokat nezni hogy mar nalam volt a borond bekoltozesre keszen. Utana amikor meglett a szallas a fejem felett a penzem szamolgattam hogy meddig lesz eleg. 3 honapot szamoltam, szoval surgosen munkat kelett talalnom. Mindenhonnan elutasitottak, veguli mar meg kellett mondaom a lakotarsaimnak hogy "Sracok, ha nem lesz munkam ez lesz az utolso honap amig a szobat fogom berelni). Szerencseri utolso honapra lett munkam es igy tudtam maradni. Az orszag nyelvet megtanultam, ugyanannal a cegnel dolgozom ahol legeloszor, mar csak egy feleseg hianyzik, remelem az is jonni fog idovel.
Miért kéne bárkinek adjak pénzt?
A tarhálók 98%-a "kajára, jegyre" kéri, aztán elpiálja.
Ha ezen a logikán haladva mindenkinek adnék, akkor egy petákom nem maradna hó végére.
Nem, nem keveredtem ilyen helyzetbe, és nem tudlak sajnálni: a saját disznóságod kevert bajba
" Életem egyik legfontosabb tanítását adta elő számomra akkor az élet, mégpedig azt, hogy az emberek mennyire leejtik a másikat, mennyire nem foglalkoznak a másikkal. "
Ezt pont az mondja aki képes volt meglopni a saját családját? Amúgy meg: miért kellen hogy idegenek foglalkozzanak veled? Az embernek elég megoldani a saját problémáit is, nem hogy másokét a nyakába vegye.
És a szüleid szerinted mit éltek át, amíg nem méltóztattad felvenni a telefont?
Egy percre se sajnáltalak meg, és soha nem adok hülye suhancoknak pénzt.
Én sem adnék pénzt. Mert ha egy kamasz pénzt koldul, akkor:
-piára kell
- drogra kell
- szökésben van
És egyikben se vagyok hajlandó támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!