Egy “nárcisztikus” pasinak valóban kevés az önbizalma?
Figyelt kérdés
A volt pasim az tényleg az, nem is kicsit és be is vallotta, hogy szerinte személyiség zavaros de megis óriási önbizalma van! És mindenhol az áll hogy nincs.
Mik a tapasztalatok? Ha esetleg valakinek van...
2018. ápr. 11. 20:41
1/7 anonim válasza:
Az én volt barátomra is illik a nárcisztikus jelző. És igen, ő neki is nagy önbizalma van, vagy csak inkább szimplán beképzelt. Nem tudom, hol olvastad ezt, az ilyen típusú személyiségű embereknek általában van önbizalmuk, pont ezért is tudnak rezzenéstelenül a szemedbe hazudni és így érik el, hogy csodálják őket.
2/7 anonim válasza:
Pont hogy a nárcisztikusoknak kevés az önbizalma, és a külsőségekkel kompenzálnak.
3/7 anonim válasza:
Nem is önbizalom ez, hanem annyira csodálja saját magát, hogy észre sem veszi, hogy nem több az átlagnál.
4/7 A kérdező kommentje:
En azt értem de mégis sikeres!!
2018. ápr. 11. 21:20
5/7 A kérdező kommentje:
És ő tudja hogy hazudik.
2018. ápr. 11. 21:20
6/7 anonim válasza:
Nincs önbizalmuk, csak úgy tesznek mintha az egekben lenne. Közben meg amikor nem hallod,látod jóhogy nem sírnak a szerencsétlenség érzésétől. Nyomorultnak érzik magukat és ezt az érzést próbálják minden áron és eszközzel elnyomni. Perszehogy sikeresek, ha tudják manipulálni az embereket maguk körül és nagyon jól színészkednek.
7/7 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy nulla önbizalmuk van, de kifelé azt mutatják, hogy menők, öntudatosak és igenis van önbizalmuk. Belül érzelmi fejlettség nélküli 6 éves szintjén tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!