Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy “nárcisztikus” pasinak...

Egy “nárcisztikus” pasinak valóban kevés az önbizalma?

Figyelt kérdés

A volt pasim az tényleg az, nem is kicsit és be is vallotta, hogy szerinte személyiség zavaros de megis óriási önbizalma van! És mindenhol az áll hogy nincs.

Mik a tapasztalatok? Ha esetleg valakinek van...

2018. ápr. 11. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt barátomra is illik a nárcisztikus jelző. És igen, ő neki is nagy önbizalma van, vagy csak inkább szimplán beképzelt. Nem tudom, hol olvastad ezt, az ilyen típusú személyiségű embereknek általában van önbizalmuk, pont ezért is tudnak rezzenéstelenül a szemedbe hazudni és így érik el, hogy csodálják őket.
2018. ápr. 11. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont hogy a nárcisztikusoknak kevés az önbizalma, és a külsőségekkel kompenzálnak.
2018. ápr. 11. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem is önbizalom ez, hanem annyira csodálja saját magát, hogy észre sem veszi, hogy nem több az átlagnál.
2018. ápr. 11. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
En azt értem de mégis sikeres!!
2018. ápr. 11. 21:20
 5/7 A kérdező kommentje:
És ő tudja hogy hazudik.
2018. ápr. 11. 21:20
 6/7 anonim válasza:
Nincs önbizalmuk, csak úgy tesznek mintha az egekben lenne. Közben meg amikor nem hallod,látod jóhogy nem sírnak a szerencsétlenség érzésétől. Nyomorultnak érzik magukat és ezt az érzést próbálják minden áron és eszközzel elnyomni. Perszehogy sikeresek, ha tudják manipulálni az embereket maguk körül és nagyon jól színészkednek.
2018. jún. 8. 12:18
 7/7 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy nulla önbizalmuk van, de kifelé azt mutatják, hogy menők, öntudatosak és igenis van önbizalmuk. Belül érzelmi fejlettség nélküli 6 éves szintjén tudnak lenni.
2018. jún. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!