Miért panaszkodik mindenki hogy sok a hülye a világban? Szerintem ez egy tök jó dolog.
Való igaz, hogy hülyék nélkül nem lenne ilyen vicces az élet, viszont sokkal könnyebb lenne.
"Sok törpe kivágja az óriást"
Ismered? Én évek óta szívok az ügyeleteees lükék miatt, mert bár ostobának ostobák, de annyira azért még értelmesek, hogy felfogják, hogy nekem "van valamim, ami nekik nincs", és emiatt elkezdenek fúrni...
"Dögöljön a szomszéd tehene is!"
Nekem egyszerűen elegem lett a magukat okosnak hívő, logikus gondolkodásra képtelen emberekből, akik mindenképp lenyomni akarnak. Fárasztó velük mindennap dűlőre jutni, mert nekik van igazuk, mert "csak".
A legviccesebb amikor az ilyen egyedek a releváns embereket kezelik szellemi fogyatékosként.
Félre ne érts, én nem állítom, hogy én vagyok a következő Nikola Tesla, de legalább ha nem értek valamihez, akkor nem teszem ki kirakatba a "tudásomat" arról a dologról, amihez inkompetens vagyok.
Remélem az egyetemen majd nem kell ilyen személyekkel hadakozni...
Üdv: 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!