Szerintetek igaz hogy az emberek azt kedvelik ha valaki agymosott, tucatember, és tele van nem irigylendő tulajdonságokkal?
#10 Azért írtam amit írtam, mert 99%ban a maguknak való, de attól még az orrukat fennhordó emberek szoktak "tucatemberezni", akik csak a saját lelküket nyugtatják azzal, hogy a "személyiségek" csak magányosak és kívülállók lehetnek (vagy éppen aki magányos, az személyiség is egyben).
Einstein meg jó fizikus volt, de hogy jön ő az emberi kapcsolatokhoz? Minden Einstenre jön egy Elon Musk vagy mondjuk egy Lord Byron, akik bármilyen társasággal megtalálják a hangot.
De még mindig érdekelne, hogy mitől számít valaki unalmas, sekélyes tucatembernek...
Jóval több olyan embert ismerek, akinek van valami szenvedélye, vagy aktívan szokott is alkotni, mint olyat, amilyet az önjelölt kis igazgyöngyök festenek le: a hangos, de középszerű "Homer Simpson".
Eddig azt tapasztaltam, hogy csak addig sekélyes egy ember, amíg az ismereteink sekélyesek róla, és minél inkább megnyílik, annál nagyobb mélységeket látsz benne, de ezt ugye nehéz megtenni egy magas lóról.
Hát ne hari 11 de Einsteinnel nem említené egy lapon Elon Musk-ot aki vmit sejt az emberiség jövőbe vezető útjáról..
Eddig ott tartunk, hogy amire büszke (Tesla) azt egy horvát srác (Rimac) überelte..az űrt meg kutathatja amíg talajszinten nem oldott meg problémákat
Épp ezért tartom őt is egy tömegembernek akinek pont mindegy hogy milyen környezetszennyező, rövidlátó dolog akkumulátoros járműveket gyártani..a pénz a lényeg..afféle amcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!