Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak milyen egy jó feleség?

Férfiak milyen egy jó feleség?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Bocsi kéd nem kimaradt, tehát helyesen

Nem kérdez fasságokat és nem társfüggő

2018. ápr. 10. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

Mindenkinek más a jó, de.

Én már jó párszor leírtam a párkapcsos alfejezetben is. Most rövidítek. :)

Én abszolút lelki oldalról közelítem meg, hisz INFP személyiséggel rendelkező férfi vagyok. :) Legfontosabb a harmonikus, mély érzésű, szerető, empatikus, elfogadó, támogató párkapcsolat. X év után is bújós, kéz a kézben sétálós legyen. :) (Mondtam, hogy idealista vagyok :D)

No és a másik borzasztóan fontos tényező, hogy ha jó hentestokányt/rántott húst csinál, akkor az meg csak hab a tortán! :]

39F

2018. ápr. 10. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Először is: legyen rugalmas a gondolkodásmódja, legyen érzéke a kisgyermekekhez, legyen jó anyja a gyerekeknek.

Jó, ha elmélyült az érzelemvilága, és nekem személy szerint az introvertált, családias típus jön be. Legyen érzelmi és testi összhang.

Ne legyen az a tipikus kaotikus, önellentmondó női típus, hanem legyen legalább egy minimális agya (és anya).

30+F

2018. ápr. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!