Mit gondoltok arról hogy megkönnyeztem az autóm eladását?
Figyelt kérdés
Első autóm volt, még középiskolás koromból. Egy újabbat, szebbet és jobbat akarok már nemsokára venni és úgy döntöttem hogy akkor itt az ideje búcsút inteni. Lassan egy hónapja hirdettem már, 3-an voltak is megnézni de nem vették meg. Addig igazából fel se fogtam hogy nem látom többet. Szombaton volt itt egy srác aki megvette. Nagyon örültem neki. Boldogan írtuk alá a papírokat, pénzeltünk. Majd mikor láttam elgurulni az utcából beütött a tudat hogy többet nem jön vissza. Be kellett mennem, mert könnybe lábadt a szemem, és azóta is mikor rágondolok szörnyű érzésem van. Eszembe jut mennyi helyen voltam vele, a közös élmények és hogy élveztem hosszú éveken keresztül. Első vezetésektől kezdve mikor még kezdő voltam és görcsös gyomorral mentem, egészen a suliba és munkába járáson keresztül a nyaralások, a fiatal autós bandázások és élmények. Még most is furcsa hogyha kinézek a kertbe akkor nincs ott, és rossz a tudat hogy többé nem is lesz. Jelenleg úgy érzem hogy nem kell a jobb meg szebb amit eddig akartam, hanem az kéne vissza. Azóta rányomta a hangulatomra a bélyeget, ma is a munkahelyen egész nap ezen agyaltam.2018. ápr. 9. 21:22
11/13 anonim válasza:
Én is így jártam majdnem.
Nekem is első autó volt, nagyon szerettem vigyáztam rá, építgettem stb stb.
Aztán vettem egy sokkal fiatalabbat, szebbet, jobbat, erősebbet stb stb. Egy igazi álomautót.
2 napig volt meg a két kocsi együtt. Egymás mellett állt az új és a régi amikor utóbbit elvitték. Tehát már megvolt az új, az álom, amiért annyit dolgoztam és egy ideig elérhetetlennek tűnt.
Nekem is összeszorult a szívem. Ráadásul egy fiatal suttyó vette meg (vagyis az apja neki), amikor beült első mozdulat ablak le, és a kéz kilógatás próbálása volt, csak utána jött az ülés és tükrök beállítása... Egy darabig nézegettem a lánglovagok.hu-t...
12/13 anonim válasza:
Mondjuk ahogy elnézem a választások utáni frusztráció még benne van a sok proliban, mert minden kérdésnél csak lepontozásokat látok ellenvélemény nélkül :D
13/13 anonim válasza:
Mégis milyen fajta kocsi volt az, ami ekkora érzelmet tudott kiváltani belőled? Komolyan érdekel. Mondjuk én is elbőgném magamat, ha egy 2003-as sorhatos M3-as BMW-t kellene lecserélnem egy vadiúj 1.0-ás kicsi Ford Fiestára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!