Gáz volt szerintetek is apámmal menni szavazni 21 évesen?
Figyelt kérdés
Nem akartam egyedül, meg elvitt kocsival.
Annyira nem gáz szerintem, hogy kiröhögjenek miatta.
2018. ápr. 9. 20:44
11/19 anonim válasza:
Már miért lett volna gáz? Elvitt kocsival, ez nem elég ok? De az is az, hogy letudjátok és együtt lehet a család. Mert elég sok helyre mehetsz apáddal, akkor is, ha 55 éves vagy és nem 21.
12/19 anonim válasza:
Szerinted mégis ki foglalkozott azzal hogy kivel mentél? Az égvilágon senki.
13/19 anonim válasza:
Akik lepintoznak azoknak mi bajuk?
14/19 anonim válasza:
Gondolom élvezik azt, hogy megteszik, és mindig van valaki aki ezt zóvá teszi, ha nem foglalkozna senki a pontokkal megunnák a lepotnozok is :D
15/19 anonim válasza:
Anyámmal és nővéremmel mentem, 22 vagyok. Ez már a második szavazásom, az elsőn épp, hogy 18 voltam, családilag mentünk, anyám, apám, nővérem, és öcsém, aki akkor még csak 16 volt, de elkísért.
Kiröhögtek emiatt? :O
16/19 anonim válasza:
Én a felnőtt lànyommal meg baràtnőjével mentem.Régebbi szavazàson csalàddal meg rokonokkal.De làttam sokan csalædostól mentek.Nincs abban semmi.Sőt,nekem mindig szimpatikus ha csalàdokat együtt làtom valahol,pl nagylàny vagy felnőtt ember szülővel,stb..
17/19 anonim válasza:
Szerintem az lett volna gáz, ha apád megy kocsival, te meg direkt fél órával később gyalog, csak nehogy együtt mutatkozzatok.
Ez kb 12-14 éves koromban ment nagyon, amikor még nagy szám volt hogy egyedül közlekedünk. Legkésőbb 17-18 éves kor körül illik kinőni, ha nem különösen szégyenletes apád van.
18/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Mi is ha egyhelyre megyünk, akkor együtt megyünk. Nem külön-külön.
19/19 anonim válasza:
igen, nagyon gáz
főleg, ha a fideszre szavaztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!