Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érthető ebben az esetben,...

Érthető ebben az esetben, hogy nem szeretnék edzeni menni?

Figyelt kérdés

Ami érdekel, ahhoz min.napi 3órát kéne utaznom.

Próbáltam leváltani mással futással, biciklizéssel stb. de ezeket hamar meguntam.

2018. ápr. 8. 11:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

És mi érdekel?

Sportolni úgy érdemes, ha szereted csinálni... Máskülönben nem leszel kitartó, (akárki akármit mondd).

2018. ápr. 8. 11:45
 2/15 A kérdező kommentje:

#1 Hát ezaz...

Azt most lényegtelen mi érdekel. Nem az a kérdés.

2018. ápr. 8. 11:52
 3/15 anonim ***** válasza:
24%

Kifogás, kifogás...

Ne is menj edzeni, ahhoz elszántság és kitartás kell, nem kifogások.

Légy kövér és halj meg szívbajban, majd panaszkodj szent Péternek

2018. ápr. 8. 11:55
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lényegtelen, hogy mi érdekel. Ugyanis ABBÓL ki lehet indulni... de igazad van. Végső soron neked kell rájönnöd mit akarsz csinálni. A költői kérdést meg költőinek értelmezem akkor, és nem kérdezgetlek, hogy segítsek.

Pussz

2018. ápr. 8. 11:59
 5/15 A kérdező kommentje:
#4 Nem értem a logikád. Miért lennénk előrébb ha megmondom mi érdekel?
2018. ápr. 8. 12:01
 6/15 anonim ***** válasza:

3-as a saját hülye frusztráltságodat nem így kell levezetni, hanem pl sporttal.

Gondolom nem gondolod azt, hogy azt hisszük te ismered a kérdezőt, és pontosan tudod mi baja vagy mi a valódi helyzet. Másrészt ha kifogást is keres, nem kevésbé válik szimpatikussá mint te ezzel a béna kirohanásoddal. Költői megszólítás volt. Nem várom a pocskondiázó beszólást, egyébiránt úgyis válaszra sem méltatlak.

Másszóval: Uralkodj magadon, ha bajod van ne másba rúgj. Mert csak hülye maradsz tőle, és nem fejlődsz.

Vagy még másképp: A te szinteden: Te meg pukkadj meg gyomorfekélyben az idegbajosságod miatt, amiért így KIAKADSZ egy ember esetleges gyengeségén... ;)

Remélem érezhető volt az irónia...

2018. ápr. 8. 12:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: Nem baj ha nem érted. Nem fogom itt elmagyarázni, hogy működik egy ember. De ha azt hiszed, az a jó tanács hogy mindenki magából indul ki, és pedig nem téged akarnak megérteni és felmérni és belőled kiindulni, akkor baromi nagyot tévedsz.

De ha ez kell mondom a saját módszerem:

Akarok sportolni, azt, amit én szeretek, és ezért ha van módom eljárok csinálni, ha nincs OTTHON csinálom.

Na ezzel beljebb vagy?

2018. ápr. 8. 12:04
 8/15 A kérdező kommentje:

#6 Hé hé nyugi! :)

Kedves tőled, de egyáltalán nem veszem sértően. Mindenki tisztában van vele, hogy sok ember itt vezeti le a feszkót, nem kell ezen fennakadni. Hagyd figyelmen kívül. Egyébklnt meg az is egy szubjektív vélemény, amire én nyitott vagyok. ;)

2018. ápr. 8. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:

@6

Semmi harag vagy méreg nem volt a válaszomban.

Megvetés és szánalom motivált.

Nem nekem lesz jobb ha kérdező egészséges, hanem neki. Ha ez őt nem érdekli akkor nincs mit tenni.

2018. ápr. 8. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:

MINDEN esetben érthető, ha nem akarsz edzeni menni.

Az edzés felesleges időpocsékolás, csak a buta embereknek való, akiknek nincs agyuk.

Én is elmentem nemrég, de közben végig azon járt az eszem, hogy milyen elpazarolt idő ez, mennyit tanulhattam vagy dolgozhattam volna ezalatt. Ráadásul a gépeken izzadva olvasni se lehet, vagy valami hasznos dolgot csinálni.

Meghagyom a hülyéknek.

2018. ápr. 8. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!