Jóhiszemű és jóindulatú emberként sokszor csalódok olyanokba akire azt hinném, hogy barátok miként változtatnátok ezen?
A megérzéseid talán jók. Ha a legelső pillanatban azt érzed, hogy az a személy rossz, fura, akkor mondj NEM-et, bármennyire is szívhez szóló problémával rukkol elő. Ezt többször tedd meg, és a végén beléd fog ivódni a dolog. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert több intézmény, szerv és más ember is segíthet az ilyeneken.
Egyet viszont ne felejts el: ha életveszélyről van szó, akkor viszont segíteni kell (azzal pl., hívod az érintett szervet).
Én is ilyen vagyok, és éppen csak túl egy hatalmas csalódáson. Az árult el, akiben a legjobban megbíztam, elhajította a barátságunkat egy punciért.
Elgondolkodtam, mit tegyek a jövőben. Ha emiatt nem engedek senkit közel magamhoz, magányos leszek, és azt nem szeretném. Ezért úgy döntöttem, továbbra is megbízom az emberekben, és vállalom, hogy ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!