Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jóhiszemű és jóindulatú...

Jóhiszemű és jóindulatú emberként sokszor csalódok olyanokba akire azt hinném, hogy barátok miként változtatnátok ezen?

Figyelt kérdés
Megbízok az emberekben mert azt hiszem, hogy olyanok mint én vagyok és főleg ezekbe kell csalódjak.

2018. ápr. 6. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, az ember hajlamos a legjobbat feltetelezi az emberekrol, aztan sikerul bebizonyitaniuk az ellenkezojet. Szerintem a megoldas az, ha nem tamasztasz senki fele elvarasokat, hogy hogyan kellene viselkednie veled szemben, akkor nem fogsz csalodni.
2018. ápr. 6. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:

A megérzéseid talán jók. Ha a legelső pillanatban azt érzed, hogy az a személy rossz, fura, akkor mondj NEM-et, bármennyire is szívhez szóló problémával rukkol elő. Ezt többször tedd meg, és a végén beléd fog ivódni a dolog. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert több intézmény, szerv és más ember is segíthet az ilyeneken.

Egyet viszont ne felejts el: ha életveszélyről van szó, akkor viszont segíteni kell (azzal pl., hívod az érintett szervet).

2018. ápr. 6. 23:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ez építő volt!
2018. ápr. 6. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ember embernek a farkasa. Munkahelyen ez hatványozottan igaz. Aki másokat kibeszél az valószínűleg téged is kibeszél amikor nem vagy ott. De amint megjelensz megy a jópofizás :D Ilyen ez.
2018. ápr. 7. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, és éppen csak túl egy hatalmas csalódáson. Az árult el, akiben a legjobban megbíztam, elhajította a barátságunkat egy punciért.

Elgondolkodtam, mit tegyek a jövőben. Ha emiatt nem engedek senkit közel magamhoz, magányos leszek, és azt nem szeretném. Ezért úgy döntöttem, továbbra is megbízom az emberekben, és vállalom, hogy ilyen vagyok.

2018. ápr. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!